Brigitte Gabriel over islamistische indoctrinatie op Amerikaanse universiteiten [video]

Brigitte Gabriel Indoctrination in US Schools Universities

Voor wie deze merkwaardige vrouw Brigitte Gabriel (°1964), stichter ACT! for America & American Congress for Truth, nog niet kent is deze video beslist een openbaring. Van oorsprong een Libanese Christene, emigreerde zij in 1989 naar de Verenigde Staten. Sinds een jaar of acht negen reist zij van de ene staat naar de andere om voordrachten te geven om te wijzen op de gevaren voor de radicale islam die de voorbije jaren enorm veel aanhang heeft gevonden in de VS en in Europa. Ze is een begaafd spreker en schuwt geen harde taal.

Gabriel nam deel aan een serie lezingen, georganiseerd door de Joodse gemeenschap van de Duke University teneinde tegenmateriaal te leveren na de vierde Palestijnse Solidariteit Beweging studenten conferentie, die daar was gehouden in oktober 2004. Ze ergerde veel mensen, toen ze Arabieren omschreef als “barbaren” en Duke’s Freeman Center for Jewish Life bood daar later hun excuses voor aan.

Gabriel heeft een boek geschreven met de titel Because They Hate: A Survivor of Islamic Terror Warns America. In dit boek reageert ze op het incident op de Duke University:

“Toen ik in 2004 een toespraak hield op de Duke University veroordeelde ik plegers van zelfmoordaanslagen en de cultuur die hen daartoe brengt, door te zeggen: Het verschil tussen de Arabische wereld en Israël is een verschil in waarden en karakter. Het is barbarij contra beschaving. Het is dictatuur contra democratie. Het is slecht versus goed. Ik werd bekritiseerd en afgekeurd. Duke’s Freeman Center for Jewish Life excuseerde zich voor mijn commentaar op dezelfde Arabieren die het doden van onschuldige burgers steunen en waren niet van plan om terrorisme te veroordelen.”

2 gedachtes over “Brigitte Gabriel over islamistische indoctrinatie op Amerikaanse universiteiten [video]

  1. Interessante vrouw. Ze heeft het moslim spook natuurlijk zelf bezig gezien in Libanon. Van het Zwitserland van het Midden Oosten is dat na de burgeroorlog en de opkomst van Hezbollah natuurlijk er niet op vooruit gegaan. Meteen er na een filmpje gezien van Pat Condell over het gekkenhuis in Zweden.

    Ik vroeg me al af hoe al die academici (ik heb er zelf zes jaar tussen gezeten) zo ongelooflijk pro multi culti waren… Het is voor mij een eye opener dat hier Saoedische financiering achter zit. Jakkie bah wat leven we toch in een vreemdsoortige tijd.

    Demografische annexering vanuit de bodem van de maatschappij, de massa’s moslims en degenen aan het stuur in Europa en de VSA werken actief mee aan de collectieve ondergang van het avondland al dan niet bewust. Zum Kotzen.

    Like

  2. Gelukkig zijn er nog mensen zoals deze realistische vrouw, die zoals ze zelf zegt, de Politiek Correcte BS in de vuilbak gooit en gewoon het beest bij de naam noemt. “”Islamitische Indoctrinatie”” (makkelijk gemaakt door de Westerse verslaving aan Arabische olie) met als doel “het Califaat”. Zo simpel is het.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.