De Vlaamse Vrienden van Israël vieren feest – 3 jaar online! [Brabosh.com]


Vandaag, 31 januari 2012, bestaan de Vlaamse Vrienden van Israël [http://brabosh.com] precies 3 jaar. Enkele dagen geleden werd de kaap van 1 miljoen unieke bezoekers overschreden, waarvan ongeveer 580.000 alleen al tijdens het 3de jaar. Met 3.339 geplaatste berichten waarvan 1.676 over het hele 3de jaar (4,6 berichten per dag) timmert Brabosh.com het grote hiaat dicht dat bestaat in Vlaanderen omtrent objectieve berichtgeving over Israël en het Midden-Oosten conflict.

hectische toestanden voor dispatchers

Het kan overigens in de toekomst alleen maar beter worden. Binnenkort ga ik met pensioen na 45 jaar hard labeur op de arbeidsmarkt. Velen weten misschien niet dat ik elke ochtend ongeveer 4 à 5 aan deze blog zit te werken, alvorens rond 9u15 naar kantoor te trekken om daar elke weekdag van het jaar 8 hectische uren als dispatcher in een autocarbedrijf te verrichten. Twaalf à dertien erg intensieve uren per dag achter een PC is wel wat!

Vanaf 1 mei 2012 heb ik tijd zat om de kwaliteit van deze blog omhoog te stuwen: niet meer dus, maar wel beter! Bovendien komt mijn oude website Verzet.org in een nieuw jasje weer online. Daarnaast werk ik aan een nieuwsbrief die wekelijks van de band moet rollen. Plannen genoeg! Dank aan alle trouwe en nieuwe bezoekers zonder wie Brabosh.com niet mogelijk zou zijn.


Brabosh.com al 2 jaar onafgebroken in de Top Tien

WordPress Nederlandstalige blogs (Nederland en België)

(hieronder stand op 31 januari 2012)

19 gedachtes over “De Vlaamse Vrienden van Israël vieren feest – 3 jaar online! [Brabosh.com]

 1. Geweldige site over een prachtig volk dat door God is uitverkoren om als heil in deze boze wereld te dienen. Ik bid u de zegen en vrede van de God van Israël toe voor dit mooie werk wat u doet!

  Like

 2. Gefeliciteerd Brabosh, you ll never walk alone, Brabosh you ll walk with GOD, HIJ zegene en behoede jouw werken.

  Like

 3. Mijn respect! Ik lees je blog altijd met veel interesse, ook vanwege het nieuws dat ons onthouden wordt in de reguliere media.
  Alle goeds toegewenst in je pensioen. Geniet ook nu het nog kan! XXX

  Aafke

  Like

 4. Van harte gefeliciteerd en ik bewonder U,echt fantastisch.
  Ga zo door, lees U echt met heel veel plezier.

  Like

 5. U doet het geweldig en ik mag mij scharen onder Uw bewonderaars,proficiat en ga zodoor.

  Like

 6. Vanuit het land van uw noorderburen een tuiltje bloemen voor het heugelijke feit dat de Vlaamse vrienden van Israël drie jaar in de ether zijn. De Nederlandse vrienden van Israël (waaronder Amsterdam Post) blijven het doen en laten op deze site trouw volgen.

  Like

 7. Goede vriend
  Hoop dat je nog vele jaren in gezondheid en met plezier dit werk mag doen.
  Daarmee steun je dat kleine landje,dat zo veel positieve zaken uitstraalt

  Like

 8. gefeliciteerd al weer 3 jaar in de lucht, dat er nog vele jaren mogen volgen bedankt dat u dit werk wilt doen ik heb bewondering en respect voor wat u hier doet, ik kom hier iedere dag even langs ,, ik ben blij dat dit blog er is in deze Israël vijandige wereld, dit blog is keihard nodig,,,

  Like

 9. Gefeliciteerd Hugo! Eigenlijk hoor je op nummer 1 te staan in de top tien blogs. Eigenlijk weet ik niet meer hoe ik ooit op deze site terecht ben gekomen, maar ik weet wel dat ik het sindsdien nooit meer heb overgeslagen.

  Like

 10. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik denk zeker dat het joodse volk u ook erg dankbaar is voor het vele positieve, en vooral “vaak verzwegen” nieuws dat u dagelijks brengt. In een wereldwijd toenemende anti-Israël stemming is uw site een oase waarin de waarheid mag doorklinken! Nogmaals, proficiat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.