Franse Joden vermommen zich als moslim om islamistisch antisemitisme te ontlopen

Zullen Diaspora Joden zich straks in burkakleding hullen om zich te beschermen tegen het islamistisch antisemitisch geweld? In een interview in Parijs in november vertelde een moeder, dat de Joodse studenten in Frankrijk zichzelf vanwege het gevaar om door moslims te worden aangevallen als moslims voordoen. Velen van hen gaan zelfs zo ver, dat ze zich net zoals de moslims exact aan de ramadan houden. In één geval had een Jodin van Noord-Afrikaanse afkomst deze misleiding zó goed gesimuleerd, totdat ze een keer “ontdekt” werd, omdat de moslimmeisjes haar betrapten toen ze in de badkamer haar matzes at tijdens Pesach. Toen hebben ze haar in elkaar geslagen en hun mannelijke moslims opdracht gegeven haar te verkrachten.

Juden verkleiden sich in Frankreich als Muslime,
um dem islamischen Antisemitismus zu entgehen

door Kybeline [bron]
vertaald door E.J. Bron [bron]

Gezien zulke koppen is het bespottelijk om te spreken van “Europees antisemitisme” en niet van islamitisch of links autonoom antisemitisme. Maar vaak zijn de Joden zelf niet voor rede vatbaar.

Is het “Europese antisemitisme”(sic!) van nu anders of hebben we het gevoel dat we dit al een keer gehad hebben?

Gedurende de afgelopen 2 maanden heb ik joodse gemeenten in Nederland, Zweden, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, België en Groot-Brittannië bezocht en tientallen interviews gehouden met Joden en juristen – met Joden en niet-Joden. Toen ik probeerde achter de ernst van het “Europese antisemitisme” van nu te komen, beleefde ik datgene, wat ik een “déjà Jew” zou willen noemen…

80 jaar geleden werd ons volk brutaal vervolgd en op openbare plaatsen aangevallen. Nu gebeurt er schijnbaar hetzelfde. V. Teitelbaum, een minister in het regionale parlement van Brussel, bericht over een voorval van afgelopen november. Een 13-jarige Jodin [Océane Sluijzer] werd op school aangevallen, zodat ze aan haar verwondingen in het ziekenhuis moest worden geholpen. De aanvallers waren geen nazi´s uit het Derde Rijk, maar een groep vrouwelijke Mohammed-moslims van dezelfde school. Het alfavrouwtje van de groep noemde haar “vuile Jodin”!

Kennelijk had enkele weken voor de aanval de vader van het meisje contact gezocht met de autoriteiten en ook een klacht ingediend bij de school dat zijn dochter constant werd lastig gevallen. Maar deze instanties (allemaal al zwaar islamitisch geïnfecteerd) wezen ieder bezwaar van de hand. Toen dacht ik, dat is net als de beroemde zin van Yogi Berra “Dat is net een déjà vu”.

Twee generaties geleden hadden de Joden zichzelf beschermd door zich als Ariër te verkleden. In een interview in Parijs in november vertelde een moeder, dat de joodse studenten in Frankrijk zichzelf vanwege het gevaar om door moslims te worden aangevallen als moslims voordoen. Velen van hen gaan zelfs zo ver, dat ze zich net zoals de moslims exact aan de ramadan houden. In één geval had een Jodin van Noord-Afrikaanse afkomst deze misleiding zó goed gesimuleerd, totdat ze een keer “ontdekt” werd, omdat de moslimmeisjes haar betrapten toen ze in de badkamer haar matzes at tijdens Pesach. Toen hebben ze haar in elkaar geslagen en hun mannelijke moslims opdracht gegeven haar te verkrachten.

Jerusalem Post [bron]
Het Noord-Afrikaanse Jodendom, dat is ook de herkomst van de linkse joodse familie Strauß-Kahn, die vorig jaar de hand uitstrekte naar het presidentschap van Frankrijk. Maar de Strauß-Kahns doen alles tegen de Fransen, voor de linksen en voor nog meer immigratie uit Afrika. Wat kan hen het leed van zulke joodse meisjes schelen? Geld en macht is alles voor hen!

Gezien zulke belevenissen is het onbegrijpelijk, dat er zoveel Joden zijn, die nog meer rechten voor de moslims in Europa eisen, die islamofobie gelijkstellen aan antisemitisme en die zulke daden, die hun eigen broeders en zusters moeten doorstaan, niet in de schoenen schuiven van de geïmmigreerde moslimgemeenschappen, maar van de allochtone Europese samenleving. De Joden hebben de bescherming van de oerbevolking nodig, maar dat is geen houding waarmee men sympathie kan winnen. Velen van hen weten dit en staan aan onze kant. Maar tegen de anderen moet men het zeggen.

De Centrale Raad van de Joden wil hiervan nog steeds niets weten. Of zoals op het Joodse Congres in Parijs:

Dieter Graumann van de communistische Duitse Centrale Raad van de Joden: De islam is ‘zeer zeker een deel van Duitsland’.

Parijse Joodse Congres: Joden en moslims verenigd tegen ‘islamofobie’.

4 gedachtes over “Franse Joden vermommen zich als moslim om islamistisch antisemitisme te ontlopen

 1. Wat is er nieuw aan dit alles? Tijdens de Spaanse inquisitie deden de Joden zich voor als christenen ten einde niet op de brandstapel te geraken. De Joden noemen hen de “anoesiem”, de gedwongenen, de gedwongenen die heden ten dagen terugkeren naar hun volk en Geloof, dat zij in wezen nimmer verlieten maar nu kan het weer gewoon in het openbaar. Echter niet overal.

  In Europa is er niet te veel veranderd. Weer moeten de Joden zich voordoen als niet-Joden, dit keer als Moslims en zij die nog niet helemaal beseften dat hun volk weer vrij en onafhankelijk werd in het Oude Vaderland Israel, zij trekken Islam-vermomming aan. Niets nieuws, ze deden dat toch ook al eerder, voordat Spanje werd heroverd door de christelijke vorsten

  Isabella en Ferdinand en de oude Boabdil vluchtte uit het Alhambra .

  Het is geen compliment voor een zgn vrije en democratische en liberale wereld dat een Jood het leven moet redden door zich een valse identiteit aan te meten. Zoals de Joden dat ook moesten doen in de veertiger jaren. Volgens mij geldt deze gruwel enkel en alleen voor Joden. Het is een gruwelijke schande.

  Like

 2. Mocht het Westen weer aan de winnende hand zijn, bestaat er dan niet het gevaar dat moslims zich als Joden en Christenen gaan voordoen? Wat hierop te vinden?

  Like

 3. Gelooft niet alles wat julie horen maar geloof wat julie zelf zien. En de islam houdt heeeeeeeeeeeeeeel wat anders in dan wat deze mensen doen tegen het joodse volk. Dus zie eerst wat het ware islam naar voren brengt ,voordat julie een (voor)oordeel (gedachten) plachten te doen. Moge we allen vrede leven op dunya(aarde) en ieder zijn eigen geloof als het liefde-vol en oprechtheid naar voren brengt leiden. (jodendom-christendom-islam) .
  We leven langer onder de grondt dan erboven.

  Like

 4. Deze blog laat zich niet in met de Islam maar met de Jihadisten, fanatieke moslims die de Koran interpreteren als een ‘license to kill‘ en alle niet-moslims – in het bijzonder de Joden, waar ze zich ook maar bevinden – naar het leven staan.

  Het ‘leven’ onder de grond interesseert mij niet. Ik hou mij bezig met wat er hier en nu gebeurt. Wat een paradijs op aarde zou kunnen zijn wordt omgevormd tot een hel op aarde door fanatieke Jihadisten die elkaar het licht in de ogen niet gunnen.

  Like

Reacties zijn gesloten.