Nieuwste Latma TV-satire met o.a. ‘Jamil & Awad doen de Jihad’ [video]

Andermaal Israëlische satire van de bovenste plank van Latma TV. Naast de gebruikelijke politieke grappen en grollen over de binnen- en buitenlandse politieke ontwikkelingen, volgt op 8’45” een kostelijke 3-minuten sketch gebracht door het beroemdste Palestijnse zelfmoordterroristenduo Jamil en Awad in “Jamil & Awad doen de Jihad“.

Alles in het Hebreeuws maar duidelijk in het Engels ondertiteld. Veel kijk- en luistergenot!

Opmerking: onlangs heb ik alle 27 clips van Latma TV die op Brabosh.com werden uitgebracht, voor het gemak samengebundeld in één aparte rubriek: “Latma satire TV“: https://brabosh.com/category/latma-satire-tv/

Een gedachte over “Nieuwste Latma TV-satire met o.a. ‘Jamil & Awad doen de Jihad’ [video]

Reacties zijn gesloten.