Oproep van PA Moefti citerend uit de Hadith om de Joden te vermoorden [video]

PA Mufti calls for the killing of Jews quoting Islamic Hadith

door Palestinian Media Watch [bron]

 Op 9 januari 2012 werd een feestelijke viering naar aanleiding van de 47ste verjaardag van de stichting van Al Fatah, de partij van Mahmoud Abbas, uitgezonden op de Palestijnse openbare omroep Fatah TV. Op de beelden ziet u hoe een hysterische moderator op het podium tijdens de Fatah ceremonie de toespraak aankondigt van de volgende spreker, de geestelijke leider Moefti Muhammad Hussein van de Palestijnse Autoriteit.

Moderator:

“Onze oorlog met de afstammelingen van apen en varkens [de Joden] is een oorlog van religie en geloof. Lang leve Fatah! [Ik nodig u uit,] onze eerbiedwaardige Sjeik.”

PA Moefti Muhammad Hussein komt op het podium en zegt:

“47 jaar geleden begon de [Fatah] revolutie. Welke revolutie? De moderne revolutie van de geschiedenis van het Palestijnse volk. In feite is Palestina in zijn geheel een revolutie, sinds [Kalief] Omar verscheen [om Jeruzalem te veroveren in 637 na Chr.], en die gaat door tot op vandaag en tot aan het einde der tijden.

De vertrouwde Hadith (traditie opgedragen aan Mohammed), [zoals beschreven staat] in de twee vertrouwde verzamelde geschriften, Boekhari en Moslim, zeggen: “Het uur [van de Verrijzenis] zal niet aanbreken tenzij u tegen de Joden zult vechten. De Jood zal zich verbergen achter stenen en bomen. Dan zullen de stenen of bomen roepen: ‘O Moslim, dienaar van Allah, er zit een Jood achter mij, kom hier en doodt hem.’ Uitgezonderd de Gharqadboom [die stil zal blijven].” Daarom dat het geen wonder is dat u zoveel Gharqadbomen ziet groeien rondom de [Israëlische] nederzettingen en kolonies.”

Alle dagen hoor ik Vlaamse en Nederlandse Israëlbashers en Israëlcritici verkondigen dat zij niks tegen de Joden hebben maar dat hun kritiek enkel Israël geldt. Telkens wanneer ik hen vertel dat anti-Zionisme of anti-Israëlisme gelijk staat aan antisemitisme en Jodenhaat, stuiven ze hoogst verontwaardigd op hevig neen-schuddend tot hun hoofd er bijna afvalt.

Tegen hen zou ik willen zeggen: leer Arabisch. Neem er een geografische kaart bij van het gebied. U zal zien dat Israël in het Midden-Oosten ligt en niét in West-Europa. Zijn buurlanden zijn niét Duitsland, Frankrijk of Engeland maar wel Egypte, Syrië, Jordanië en Libanon.

Als het Israëlisch-Palestijns conflict ooit moet opgelost worden dan zal dat niet in of vanuit West-Europa gebeuren maar in het Midden-Oosten zèlf, in die onmetelijke oceaan van Jodenhaat en onverdraagzaamheid jegens andersdenkenden. Waar ze de woorden mensenrechten, democratie, vrouwenrechten en vrije meningsuiting niet eens kunnen uitspreken, of je meteen de kop inslaan wanneer je het aandurft dergelijke ‘onreine woorden’ in de mond te nemen.

Feit is dat in het Midden-Oosten Israëliërs, Zionisten, Israëlieten, ongeacht welke origine, huidskleur, politieke strekking, seksuele voorkeur, enz. allemaal eenduidig Joden heten. Of in het Arabisch Jahud. En de Arabieren vinden dat alle Joden dood moeten. “Israël” en/of “anti-Zionisme” staan in het M-O simpelweg synoniem voor antisemitisme.

Kort gezegd: elke Belg of Vlaming die tegen een arabier zegt dat hij tegen Israël is, wordt door die arabier begrepen als zijnde iemand die is en denkt zoals hijzelf, namelijk: een openlijke antisemiet en Jodenhater en die vindt Westerlingen dikke onnozelaars telkens wanneer ze hun antisemitisme willen verbergen achter zgn Israëlkritiek en/of Israëlhaat of haat jegens de Zionisten.

3 gedachtes over “Oproep van PA Moefti citerend uit de Hadith om de Joden te vermoorden [video]

 1. Natuurlijk is ” Israël” een GROTE SMOES !!!
  Kijk maar naar het voorval met die Turkse medewerkster bij het CGKR, die het had over de Joden (hun ” geld en macht” = het aloude KRANKZINNIGE verhaal dat de Jodenvervolging en de Holocaust in Nazi-Duitsland op gang bracht), ze had het notabene niet eens over Israël.

  Die smoes proberen leugenmachines als Vranckx, Catherine, Blommaert …..echter te kunnen blijven verkopen.

  Like

 2. Naar maar waar!
  Iedere Pro ”Palestina” activist, voor/medestander is de Nieuwe Nazi.
  Zij kunnen ontkennen wat zij willen, de ‘feiten spreken voor zich!
  Deze groep van mensen & meelopers, politici, journalisten, leraren/docenten, willen dat wat Hitler wilde, alléén verschuilen ze zich vandaag achter ‘het lot v.d. arme Palestijnen’.
  Zo laf zijn ze ook wel weer, nét als toen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.