De Moslim Broederschap lonkt naar Europa [video]

The Muslim Brotherhood

Dit is een documentaire over de Moslim Broederschap die werd uitgezonden in november 2010 op de Noorse televisie (met Engelse ondertitels) met als thema: Bedreigt de Islam de Westerse samenleving en is het doel van de Islam om de wereld te veroveren en ons allen tot slaaf willen maken van de islamitische cultuur?


De Egyptische imam Salem Abu Al-Futuh

De Islam moet de godsdienst van Europa worden. Dat zegt Salem Abu Al-Futuh, een Egyptische imam van de Moslim Broederschap. Hij ziet dit plan goed zitten en heeft zijn wensen onlangs breed uitgemeten op de Egyptische Islamitische Al-Nas TV. Ondanks dat Al-Futuh betrekkelijk jong en onbekend is, is zijn boodschap niet minder duidelijk:

“De natie van de Islam zal – ondanks onze huidige crisis en ondanks de arrogantie van het Westen – terugkeren. Het Westen is geboren om te worden vernietigd. Net als Allah de Byzantijnse en Perzische rijken vernietigde, zal hij het Westen in de handen van de moslims uitleveren en vernietigen. Dit is een duidelijke belofte. Deze landen zullen bekeren tot de Islam. Islam zal in deze landen komen.

… Laat ons het goddelijke volgorde bestuderen: eerst zal het kalifaat terugkeren. Dan zullen de moslims in een enorme welvaart leven. De economie van de moslims zal de sterkste van allemaal zijn. U zal waarschijnlijk denken dat ik niet goed wijs ben wanneer ik zulke dingen zeg. Bij god, er is niets mis met mij. Ik spreek woorden van waarheid.

… Grote overwinningen zullen volgen. Wij zullen Italië overwinnen … Bij Allah, wij zullen Italië overwinnen. Bij Allah, overwinnen zullen wij Italië en dan gaan wij door naar [de rest] van Europa. Islam zal die hele regio binnendringen. ‘Zelfs Amerika’, vraagt u? Ja, zelfs Amerika. ‘Noord-of Zuid-Amerika?’ Zowel Noord-en Zuid-Amerika. We zullen tot al deze landen binnendringen en de mensen zullen zich in drommen tot de Islam bekeren.”

2 gedachtes over “De Moslim Broederschap lonkt naar Europa [video]

  1. Het kan gebeuren, of het gebeurd al, het is al een realiteit door heel West-Europa, noord-midden-zuid Europa. Allemaal toendertijd begonnen met gastarbeiders. Toen met mooie gebaar van gezinshereniging, illegalen die binnen slopen, nu asielzoekers, het mag wel, door de regeringen, politieke partijen, linkse klojos, het mag en moet, zij moeten een kans krijgen, bied hun de mogelijkheid en de ruimte en alle mogelijke faciliteiten van democratie. Eerst waren het kleine cellen van fundamentalisten, nu men kan dat niet meer tellen, die vermenigvulden zich in West-Europa, noord-midden-zuid. Nu is het zo, dat er een soort schaakspel worden gespeeld met de geheime diensten van West-Europeese landen met Interpol? FBI? MI6?. Christenen gaan niet meer naar de kerken, kerken worden gesloten, Protestant&Katholiek, in plaats daarvan worden moskeeen, die vliegen als paddestoelen uit de grond, ja ja slaap maar door er is niks aan de hand, hoe kom je erbij!!! Ik heb toch een goede vriendschappelijke relatie met die moslims, neen zij doen dat niet, ga maar slapen West-Europeanen, want de moslim broederschap zal over je waken. “vader jacob, vader jacob, slaap je nog, slaap je nog, alle klokken luiden, alle klokken luiden, BOEM BANG BOEM merdre, alle duizend bommen en granaten!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.