Britse minister M-O Zaken Alistair Burt: ‘De wereld heeft Israël nodig’ [video]

UK: The World Needs Israel

In deze videoclip zegt de Britse minister voor het Midden-Oosten Alistair Burt dat Israël van vitaal belang is voor de wereldeconomie en veiligheid. Wat mij betreft niks nieuws onder de zon, dat probeer ik als gedreven pro-Israëlactivist al drie jaar lang non-stop via deze blog aan iedereen duidelijk te maken. Maar nu hoort u het waarom daarvan ook eens van een Britse minister die gezien zijn functie bijzonder goed geplaatst is om verstandige zaken te vertellen over de huidige stand van zaken in het Midden-Oosten. Een pluim voor Alistair Burt!

Of zoals Elder of Ziyon het gisteren nog uitdrukte in “What does it mean to be pro-Israel today?”: Pro-Israël zijn betekent dat u bereid bent ‘dan l’chaf zechut‘ te zijn tegenover het Joodse volk [Het Hebreeuwse gezegde dan l’chaf zechut wil zeggen: aan iets of iemand het voordeel van de twijfel geven.] Minister Alistair Burt twijfelt – net zoals ik – al lang niet meer, hij is er nu wel zeker van: De wereld heeft Israël nodig, nu meer dan ooit!


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

Een gedachte over “Britse minister M-O Zaken Alistair Burt: ‘De wereld heeft Israël nodig’ [video]

  1. Laten we niet verrast zijn als er binnenkort een bom voor zijn deur ontploft. Dit kunnen onze Islamitische ”vrienden” in GB niet zomaar over hun kant laten gaan. Iemand die ‘officieel een pro Israel standpunt durft in te nemen……hoe durft hij!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.