Wij, de oorspronkelijke bewoners van Palestina, leven hier al meer dan 10.000 jaar! [cartoon]


Maen Areikat (PLO):

“Wij leven al 10.000 jaar in Palestina! Wij werden bezet door de Kanaannieten! Wij waren daar vóór de Arabieren – toch zijn wij zelf ook Arabieren. De grenzen van ons duizenden jaren oude thuisland werden vastgelegd door de Britten! Wij zijn het enige volk in de wereld dat bezet wordt! Er zijn nooit aanslagen geweest tegen de Joden vóór 1948! Die idiote Westerlingen geloven ook alles!”

Lees ook: “PLO ambassador Maen Areikat says Palestinian state should be free of Jews” klik hier

Cartoon van Elder of Ziyon. Echter, wat op het eerste gezicht op een late 1 aprilgrap lijkt, meent Maen Areikat, de afgevaardigde van de PLO in de Verenigde Staten, hier ook werkelijk wat hij heeft gezegd. Een schoolvoorbeeld van de pure nonsens, leugens en misleiding, die de Palestijnse leiding in het Midden-Oosten aan Jan Modaal tracht te slijten en opgenomen is in de geschiedenisboekjes en leerprogramma’s van de Palestijnse schoolgaande jeugd in de Gazastrook en in Judea & Samaria, studieboeken die betaald worden door de UNRWA en de Europese Unie. Dus, eigenlijk iets dat niet zo direct om te lachen is… 😦

Een gedachte over “Wij, de oorspronkelijke bewoners van Palestina, leven hier al meer dan 10.000 jaar! [cartoon]

  1. Dwight Eisenhower zei het al, toen hij in de Duitse en Poolse kampen de verschrikkingen zag:
    “Leg het vast op film en foto, want er komt een tijd dat het zal worden ontkend”.
    Die tijd is er inderdaad gekomen. Dat heeft maar een tiental(len) jaren geduurd. tb

    Like

Reacties zijn gesloten.