Imam Abu Akkari: Wij hebben geen vrije meningsuiting in de Islam [video]

Abu Mussab Wajdi Akkari veroordeelt de vrije meningsuiting

“U heeft geen vrijheid van spreken, Habibi.
Wij kennen geen vrije meningsuiting in de Islam.”

David Wood op Answering Muslims:

Ik vertel de mensen aldoor dat de Islamitische waarden onverenigbaar zijn met Westerse waarden zoals de vrije meningsuiting en vrijheid van religie. Telkens wanneer ik dit onderwerp ter sprake breng, wordt ik echter meteen bestempeld als een ‘racist’, een ‘fanaticus’, een ‘haatzaaier’ en een ‘islamofoob’. Maar wat gebeurt er wanneer moslims zelf zeggen dat de Islam geen vrije meningsuiting tolereert? Moeten wij dan al deze moslims ‘racisten’ of ‘islamofoben’ heten?

Pamela Geller:

Dus, is Abu Mussab Wajdi Akkari een islamofoob? Een verkeerd interpretator van de Islam? Waarom hekelt de islamitische machinerie in de Verenigde Staten hem niet op dezelfde wijze zoals ze mij hekelen omdat ik heb verklaard dat de Islam zich kant tegen de vrije meningsuiting?

Abu Musab Wajdi Akkari werd geboren in Libanon in een Christen gezin. Op zijn 18de verhuisde hij naar de Verenigde Staten waar hij les volgde aan de Universiteit van Californië. In de VS bekeerde hij zich tot de Islam. Zes jaar later verhuisde hij naar Saoedi-Arabië waar hij thans docent is aan het Jeddah Dawah Centrum. Hij is een uitermate begaafd spreker wat hem enorm populair heeft gemaakt onder moslims in binnen- en buitenland. Zo ook in Nederland en België, waar zijn lezingen via zijn YouTube kanaal op video worden bekeken en beluisterd. Als een echte internet predikant heeft hij ook zijn eigen internetsite One Way to Paradise als middel om zijn boodschappen via het internet te verspreiden.

Tot slot, een leuke animatie satire op de radicale Islam is deze met Snoopy en Charly Brown in de hoofdrollen. Na het lezen van Islam Terrorism  for Dummies, bekeert Charley Brown zich tot de Islam en noemt zich voortaan Farley Akh Mahammad Al-Faroek Al-Rasheed. Na wat strapatserijen beland hij uiteindelijk in de hemel en wordt er opgewacht door 72 niet zo verleidelijke maagden:

Charlie Brown’s Jihad Christmas


Met dank aan Pamela Geller (Atlas Shrugs) voor de hint.

2 gedachtes over “Imam Abu Akkari: Wij hebben geen vrije meningsuiting in de Islam [video]

 1. Als ik zeg: “Alle Joden moeten dood.”, ben ik, terecht, een rascist (*) en een terrorist en word ik, terecht, opgepakt.
  Als een moslim dat zegt wordt dat ‘geloof’ (koran) genoemd en gaat hij vrij uit.

  *
  Met al die kleuren, dikke en dunne lippen, sluik haar en kroes haar van zwart tot rood en blond, vraag ik me wel eens af tot welk mensenras ik een Jood moet rekenen. Klaarblijkelijk tot alle rassen.

  Nu we het er toch over hebben: vergeet gij Waalse Belgen niet…
  dat er sterke aanwijzingen zijn dat gij tot de verdwaalde stam Aser behoort en uw grote broer, waarvan gij u hebt afgescheiden maar een gezamenlijke spraak hebt in ietwat verschillende tongval (maar daar vallen we niet over), aan de noordgrens staat te trappelen en beiden meer en meer geregeerd worden door een door beiden gehate babylonische slavendrijver die te Brussel zetelt.

  Zie bijv. de bouw van het E.P.
  EP

  in vergelijk met de oorspronkelijke toren van Babel

  Mens, mens… wat een toeval.

  Like

  1. Inderdaad beangstigend…Ik neem aan dat je de Vlamen bedoelt. Zijn deze aanwijzingen serieus van de stam Asher?!? Zo ja heb je een verwijzing?

   De toren van Babel werd inderdaad opgericht om G’d uit te dagen, zo van “Kijk eens wat wij kunnen!” De Europese Unie lijkt dit ook te willen zeggen. “Wij hebben G’d niet nodig om een ideale wereld te creëren.Wij creëren onze eigen ideale multiculturele maatschappij waar de enige deugd nog hebzucht en geld verdienen is.”

   Nogmaals een mooie eye-opener!!!

   Like

Reacties zijn gesloten.