Palestijnse stenengooiers voor UNICEF

Nabi Saleh nabij Ramallah in Judea, 23 december 2011. Een Palestijnse demonstrant zwiert een steen naar Israëlische soldaten tijdelijks de wekelijkse vrijdagprotesten. Eerst voor het vrijdaggebed bidden voor het heil van alle moslims in de wereld en tegelijk de ondergang van alle Joden in het Midden-Oosten. Daarna stenen gooien naar Israëlische soldaten en politieagenten. Leuk. 😦  [bron]

Commentaar van Elder of Ziyon:

Elke week kunnen we een massa foto’s vinden van mensen die stenen gooien en wegslingeren aan hoge snelheid in de richting van Israëlische politiemannen, tijdens wat wordt genoemd ‘vreedzame protesten’. Na een tijdje raakt de ironie daarvan verloren. Maar af en toe draagt een protester iets dat het weer allemaal terugbrengt. [De T-shirt van UNICEF is een Barcelona football shirt.]

Zoals bekend zijn de Verenigde Naties een groot supporter van de Palestijnse zaak die impliciet (en soms ook expliciet) de vernietiging van Israël steunen door daden te stellen en uitspraken te doen die dat mogelijk moeten maken. Geen enkel andere vluchtelingengroep in de hele wereld als de ‘Palestijnen’ wordt zo systematisch gepamperd en bedropen met hoeveelheden internationale hulpfondsen, waar ze in Somalië en Haïti niet eens van durven dromen. De VN en haar nevenorganisaties zoals UNESCO weten waar en hoe ze Israël moeten raken.

Die andere zusterorganisatie van de VN – UNICEF – die zich bekommert om het lot van de kinderen in de wereld, mogen zich in de handen wrijven dat deze Jodenhatende slingerende minderjarige jongen met hun naam op het T-shirt internationaal in beeld komt. Het moet Israël eraan herinneren dat het van de Verenigde Naties geen heil moet verwachten. Dat is ook nooit het geval geweest.

3 gedachtes over “Palestijnse stenengooiers voor UNICEF

  1. Een steen gooien naar iemand wordt als (poging tot) zware mishandeling of (poging tot) doodslag ten laste gelegd, waartegen geweldsmiddelen toegelaten zijn.
    Zeker als de steen weggeslingerd wordt en hoge snelheid krijgt. Oplossing kort maar hevig: KNAL !! (En de wereld staat weer op z’n kop…)

    Like

  2. Voor wie denkt dat een katapult (“sling”) een onschuldig wapen is:

    “The sling was likely mankind’s first, true projectile weapon. It generally consists of two cords and a pouch. These cords are held in one hand and a projectile is placed in the pouch. The length of the sling provides greater mechanical advantage than one’s arms. Projectiles can be slung over 1500 feet (450m) at speeds exceeding 250 miles per hour (400 kph).”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.