Vrijgelaten Palestijnse vrouwelijke terrorist wil het graag opnieuw doen [video]

Released female terrorist wants to try again (video)

Op 20 oktober j.l. berichtte Brabosh.com over één van de 27 vrouwelijke Palestijnse terroristen die werden vrijgelaten inruil voor IDF korporaal Gilad Shalit: “Bekende ‘lingerie’ bommenlegster Wafa Al Biss ook vrijgelaten in Gaza.” In deze video slaagde Fox News er enkele dagen geleden in om Wafa Al Biss voor de camera te krijgen voor een interview en verbaast zich erover dat de vrouw na meer dan zes jaar opsluiting nog geen gram veranderd is en het graag opnieuw zou willen proberen: “Je vergeet nooit de geur van het bijna-martelaarschap,” zei ze tegen de onthutste reporters van Fox News. Ze deed een oproep aan de kinderen om in haar voetstappen te treden en zichzelf te doden voor deze prachtige zaak, dwz. zoveel willekeurig Joden vermoorden als mogelijk is.

In 2005 haalde Wafa Al Biss het wereldnieuws met haar mislukte poging om behangen met 20 kilogram explosieven zichzelf op te blazen. Al Biss reisde in 2005 naar het Soroka hospitaal van Beersjeba voor een medische behandeling toen Israëlische soldaten opmerkten dat ze zich nogal verdacht gedroeg en wat vreemd wandelde. Ze werd verplicht zich te ontkleden en de soldaten ontdekten aldus dat ze 20 kilogram explosieven in haar ondergoed had verborgen. Bekijk hier het videoverslag van die bewuste dag.

Als lid van de al-Aqsa Martelaren Brigades, een afscheuring van de Al Fatahpartij van Mahmoud Abbas, werd Wafa Al Biss veroordeeld tot 12 jaar opsluiting voor haar boosaardige intenties om zichzelf op te blazen. Op 18 oktober j.l. kwam Wafa Al Biss in ruil voor korporaal Shalit vervroegd weer vrij.

3 gedachtes over “Vrijgelaten Palestijnse vrouwelijke terrorist wil het graag opnieuw doen [video]

 1. israel is niet verdwaald,,,maar de leiders zijn volkomen de weg kwijt het wordt tijd voor andere leiders met meer durf,, echte joden,,die nee zeggen tegen de VN of beter de united nothing dat is een antisemitische mislukte bende bij elkaar waar de Arabische landen de dienst uitmaken en de rest zich als dhimmis gedraagt,

  Like

 2. @ Een ander geluid.

  Je hebt het recht aan jouw zijde.
  Waarvoor, in vredesnaam (in de naam van de vrede en de vele levens van [toekomstige] onschuldige mannen, vrouwen en kinderen) dat wijf niet overgoten met zwijnenbloed, de doodstraf gegeven en het lijk met een zwijn op een vuilnisbeld begraven of over het hek der ellende van Gaza gedumpt??
  Want vóór haar vrijlating heb ik een verslag gezien, waarin ze al overduidelijk verklaarde
  haar moordplan te zullen herhalen.
  Dit wìst men dus, vóór haar vrijlating!!
  De Israëlische regering is een grof schuldige als dat wordt uitgevoerd, nog afgedacht van de antwoorden op de vragen in hoeverre zij medeschuldig is aan het laten voortbestaan van de terroristenbende in Gaza enz., waarvoor vele mensen uit hun huizen zijn verwijderd en in tenten op pleinen mochten gaan wonen om vervolgens de hand op te houden!

  Maar neen hoor!
  In Israël heeft die duivel een hotelbehandeling gekregen: (vr)eten, mogelijkheden tot uitoefening van haar moordgeloof, mogelijkheden van opleidingen enz. enz. enz.

  En dat óók toen Gilat Shalid nog in gevangenschap zat en anderen van haar roedel tot haar kennelijk plezier, allerlei moordaanslagen pleegden en er een filmpje verscheen dat de vader van Gilat Shalid huilend over straat ging omdat hij zijn zoon dood terug had gekregen..

  Israël, wat ben je, evenals de wereld, volkomen verdwaald.
  Ja, Israël is het v.w.b. de rechtspleging ook geheel verduisterd, klaarblijkelijk omdat men wil meedoen met de wereldse ‘politieke correctheid’.

  Like

 3. Ten eerste was de “soldier” niet opgepakt, maar gekidnapped. (zo gaat het met al de ‘nieuwsberichten, ze zijn NOOIT accuraat), maar dit terzijde.

  Deze Terroriste, lieveling van het vrijdenkende & beschaafde Westerse publiek, zó begaan met mensenrechten, verdient gewoon een kogel door haar kop, voordat zij ‘opnieuw schade kan toebrengen aan onschuldige mensen.

  Dat zulke mensen überhaupt aan het woord gelaten worden ZONDER enige reactie, toont al aan in wat voor een gedegradeerde wereld wij beland zijn!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.