De ‘helden’ van de Arabische Lente weer flink AAN DE SLAG in Egypte [video]

Dat het er de laatste weer bijzonder hard aan toegaat in het ‘verlichte’ Egypte, weten we uit de voortdurende stroom alarmerende berichten die her en der op fora en blogs verschijnen. Hierboven een video die gisteren zaterdag werd vrijgegeven en waarop te zien is hoe Egyptische politiemannen meedogenloos inslaan op mannen en vrouwen en hen de kleren afrukken. [bron]

Opgelet: keiharde beelden, niet voor gevoelige kijkers!

Op de video hieronder is dan weer te zien hoe soldaten van het Egyptische leger een oudere vrouwelijke activiste Khadiga al-Hennawy hard wordt aangepakt. Hennawy bevond zich afgelopen vrijdag nabij het regeringsgebouw in de Qasr al-Aini-straat toen ze zich plotseling tussen de oproerpolitie en de manifestanten bevond. Op de beelden is onder meer te zien hoe twee officieren haar bij de haren wegsleuren. [bron]

2 gedachtes over “De ‘helden’ van de Arabische Lente weer flink AAN DE SLAG in Egypte [video]

 1. De religie van de vrede in actie. Waar is Amnesty International en al die andere subsidieslurpers die zich het lot van verdrukten aantrekken?
  Nee, het is moslimgeweld dan durven we niks te zeggen natuurlijk, stel dat er een zich beledigd zou voelen.
  Maar wie zwijgt stemt wel toe, willen we dat?
  Getver, waar is toch iedereen zijn normale en gezonde verstand gebleven.
  Deze waanzin moet een keer ophouden, de ene dictatuur wisselt de andere af. Ze gaan daar nog heimwee krijgen naar Mubarak.
  De kraan met europese poen richting egypte moet dicht, potdicht wel te verstaan.

  Like

 2. Telaat. Heimwee krijgen naar Mubarak is een gepasseerd station. En naast AE zijn er nog wel meer prominenten te noemen, neem bijv. Dries, Gretta, Anja en vele anderen die nu hun bek stijf dicht houden en glashard de andere kant opkijken. Valse huichelaars zijn het. Ook kletsprogramma’s als knabbel en babbel zwijgen oorverdovend.

  Like

Reacties zijn gesloten.