Pal-Arabische meute probeert Jood te lynchen in Samaria [video]

Een video die zaterdag op YouTube werd gezet, laat zien hoe Pal-Arabieren een Jood proberen te lynchen dichtbij het dorp Asira al-Qibliya in Samaria. De beelden, die werden gefilmd door de Arabieren, toont een groep Arabieren die de Joodse man insluiten en hem met stenen beginnen te kogelen. De Jood wordt tegen de grond getrokken, terwijl de Arabieren hem blijven slaan totdat verscheidene andere Joden met stenen in hun handen de Arabieren erin slagen te verjagen. [bron]

Zeg niet West Bank maar: Judea & Samaria
De bevelhebber van de Radio van het IDF (Israëlisch Leger) heeft haar verslaggevers opgedragen om voortaan de term ‘Judea & Samaria’ [Yehuda veShomron] te verkiezen boven de ‘Westbank’. Die laatste verwijst naar het 19-jarige interval tussen 1948 en 1967 toen die betwiste gebieden door Jordanië illegaal waren geannexeerd. “Sinds de ‘West Bank’ een vijandige term is en de correcte aanduiding Judea & Samaria is,” zei David Ish Shalom van Israel Media Watch [ISM],” zou door het insinueren van deze term onze luisteraars kunnen denken dat dit  gebied niet van ons is.” [bron]

2 gedachtes over “Pal-Arabische meute probeert Jood te lynchen in Samaria [video]

  1. Als die andere Joden er niet waren geweest hadden ze hem misschien wel doodgemaakt. Wat een laf stel ook weer door met z’n allen op iemand in te hakken. Zo typisch ook.

    Like

  2. Precies dat geeft weer hun achterlijkheid aan. Maar dit wordt natuurlijk geen wereldnieuws. Nee als Israel iets terugdoet dan is het wereldnieuws.

    Like

Reacties zijn gesloten.