Hamaskinderen stelen de show op 24ste verjaardag van Hamas [in beeld]

“Jong geleerd is oud gedaan”

“KILL DA JEWS!!!”

De Libanese krant Al Manar bericht enthousiast over de grote bijeenkomst van Hamas gisteren – woensdag 14 december 2011 – naar aanleiding van de 24ste verjaardag van de oprichting van de terreurorganisatie [op 14 dec. 1987]. De kinderen van Hamas waren ook van de partij en stalen andermaal de show. Bron van de foto’s: de Palestijnse website Pal Times.net]

Hamaspremier Ismaïl Haniyeh, de vader van alle gewapende Gazaanse kinderkens

De Palestijnse premier Ismail Haniyeh herhaalde in zijn toespraak voor de talrijk opgekomen aanhangers voor de 10.000ste keer dat Hamas trouw aan haar Handvest, eensgezind de Zionistische bezetting blijft bevechten. Hij zei dat het verzet de enige manier is om de Palestijnse gebieden te bevrijden omdat andere middelen – met inbegrip van onderhandelingen – hebben gefaald.

De Hamas mama ’s waren er ook: “Oh zeg, heb jij mijn Mohammedje daar bezig gezien? Wat schattig toch!”

“‘Wij bevestigen dat verzet onze enige strategische optie is en de enige manier om ons land te bevrijden, van de [Middellandse] Zee tot aan de Rivier [de Jordaan].” Héél Israël wordt door Hamas de facto beschouwd als bezet gebied. Haniyeh vervolgde: “Als Allah het wil, zal Hamas het volk leiden… naar de opstand totdat wij Palestina hebben bevrijd, van geheel Palestina!

“Wacht maar tot ik groot ben !! Dan schiet ik alle Joden kapot”

3 gedachtes over “Hamaskinderen stelen de show op 24ste verjaardag van Hamas [in beeld]

  1. Als ik die kinderen op die foto’s zo zie dan moet ik aan de Hitler Jugend denken. Alleen die hadden alleen nog maar een dolk en soms alleen nog maar van hout. Waarom ziet de wereld dit niet? Waarom sluit men de ogen? Zijn al die jongens op D Day dan voor niets gestorven?
    Vaak heb ik het idee dat WOII nog helemaal niet is beeindigd. Het millitaire gedeelte dan misschien wel maar het antisemitsche gedeelte nog steeds niet. De Handschar Division is feitelijk nooit opgeheven, het heeft zich alleen verplaatst naar het nieuwe front. Het is een schande dat Hajj Amin al-Husseinim de groot-mufti van Jeruzalem nooit in Neurenberg is terechtgesteld. Maar misschien dwaal ik nu een beetje af.

    Like

  2. Precies, dezelfde liefdevolle bejegening van de leider. Maar ik moet mezelf corrigeren. Op een gegeven moment liep de hitler jugend ook met pantzer fausts, of hoe die dingen ook heetten. Al die talloze foto’s van hesbollah en hamas waar ze de hitler groet brengen zijn ook algemeen bekend. De bekende neef van de groot moefti. Dat boek van Hitler, erg populair in islamitsche landen. De joden haat, de wens van de ondergang van Israel. En dan hebben we het nog niet eens over Iran. Het is allemaal teveel om op te noemen.

    Like

Reacties zijn gesloten.