Newt Gingrich over het beleid jegens Israël en het Midden-Oosten [video]

Newt Gingrich on Israel and Middle East Policies.flv

Deze video toont een fragment van de toespraak die Newt Gingrich op 14 november 2011 hield tegenover de Republikeinse Joods Coalitie. Het desbetreffende fragment handelt over het nieuwe te volgen ondubbelzinnige beleid dat ten aanzien van Israël en het Midden-Oosten moet gevolgd worden. Indien Gingrich wordt verkozen zal hij waarschijnlijk de meest pro-Israëlische president zijn in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Wie in de V.S. kiest voor het bestaansrecht van Israël, binnen veilige grenzen en duurzame vrede in het Midden-Oosten, heeft wellicht geen andere keuze dan voluit voor Gingrich te gaan en hem de kans te geven de Amerikaans-Israëlische betrekkingen te repareren, die tijdens het beleid van de huidige president Barack Obama compleet verzuurden.

Newt Gingrich (°1943) is de presidentskandidaat die door de Republikeinse Partij naar voren wordt geschoven om het op te nemen tegen president Barack Obama van de Democratische partij. De Amerikaanse presidentsverkiezingen zullen plaatsvinden op dinsdag 6 november 2012.

Lees ook op Brabosh.com:


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

3 gedachtes over “Newt Gingrich over het beleid jegens Israël en het Midden-Oosten [video]

 1. en onze eigenste VRT heeft het ondertussen ook al opgepikt,dus zal er iemand op de teentjes getrapt hebben van de pro-palestijnse zwakzinnigenclub

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/VSVerkiezingen/111211_newt_palestijnen

  heeft iemand het al opgemerkt dat men de focus heeft verlegd bij de media en de zwakzinnigenclubjes? men spreekt niet zozeer meer over de “arme palestijnen die honger lijden maar het “apartheidsverhaal” wordt nu volop gehanteerd.

  tja je kan ook moeilijk blijven volhouden dat er honger is als er overal foto,s en video opduiken van overvloed en luxe,althans voor de rijke palestijnen,maar ook dat maakt deel uit van de “tactiek”
  Creëer afgunst onder het volk,steek het vervolgens op Israel,en vul ondertussen je zakken met geld van buitenlandse regeringen en ngo,s
  prachtig toch !
  en dan komt er iemand als Gingrich te voorschijn die de zaken durft te zeggen zoals ze zijn(al dan niet uit electoraal oogpunt) maar dat speelt geen rol HIJ ZEGT HET TENMINSTE !
  iets wat men niet van iedereen kan zeggen

  Like

 2. Men zou diegenen die “Palestina & de Palestijnen” zo fervent verdedigen eens aan een kleine toets moeten onderwerpen. Men zou bijv. kunnen vragen: **Noem enkele koningen of andere leiders der Palestijnen uit de oudheid. **Noem enkele Palestijnse oude geschriften, literatuur of kunst. **Noem religieuze boeken (Bijv. de Koran) waar sprake is van een Palestina of Palestijns volk. **Noem opgravingen waaruit blijkt dat er ooit een Palestijns volk heeft bestaan. Onder de noemer ‘gestolen Palestijns land zou men eens kunnen vragen of de Palestijnen een PALESTIJNS bewijs kunnen aanbieden waarin blijkt dat dat zij de rechtmatige eigenaar zijn.

  Met andere woorden: “Lever het bewijs wat ‘de Palestijnen rechtmatige eigenaars maakt!

  De Israelies kunnen op ieder punt bewijzen leveren, zelfs in de Moslim Koran waar ISRAEL 44 en de Joden 23 keer genoemd worden in tegenstelling to Palestina & Palestijnen, die helemaal niet genoemd worden, net zomin als Jerusalem.

  De “identiteit v. de Palestijnen bestaat uit Israel’s destructie en hun geschiedenis uit leugens & diefstal. Zo hebben zij van Jesus een Palestijn gemaakt. Koning David & Salomon werden overnacht ook Palestijnen en Jeruzalem werd hun heilige stad, terwijl hij niet eens in de Koran wordt genoemd. Alle Joodse graven woden ‘Palestijns verklaart’ en de wereld doet dapper mee aan het in het instand houden van deze pertinente leugen

  Als er op de plaats v.d. Joodse staat Israel, bijv. een Belgie had gestaan, had het fenomeen ‘het recht v.d. Palestijnen & een eigen Staat’ nooit v.d. grond gekomen.

  Dit fenomeen is ook maar iets v.d. laatste jaren want in de periode 1948/1967 toen Judea, Samaria, Oost Jeruzelem & Gaza onder Arabisch beheer stonden (door oorlog verkregen), had géén mens het over de Palestijnen en het ‘recht op een eigen staat, ook de Arabische en Europese fervente aanhangers niet.

  Newt Gingrich heeft de kogel door de “Palestijnse moskee” geschoten, het wordt tijd het gebouw neer te halen.

  Like

  1. het draait dan ook niet om Israel of Jeruzalem maar enkel en alleen om het feit dat er Joden wonen,zo simpel is het !

   Like

Reacties zijn gesloten.