Israël doodt in de Gazastrook een raketlanceerder van de Islamitische Jihad


Ismaïl Aereer, de held van Gaza, is niet meer. Volgens de bijgevoegde informatie werd de foto getrokken met een Nikon D90 DSLR camera. Het lijkt erop dat de zeer verarmde en hongerende Gazaanse terroristen kosten nog moeite sparen om zich het beste camera materiaal aan te schaffen. Ah, wat zeg ik toch weer allemaal, dat is toch allemaal weer een kwestie van perceptie. 😉

Israel kills Islamic Jihad rocket launcher

door Elder of Ziyon [bron]

Ynet News bericht het volgende:

Een Israëlisch gevechtsvliegtuig heeft woensdagnacht (7 dec. ’11) enkele terreurnesten aangevallen in twee aparte locaties in het noorden van de Gazastrook. Palestijnse bronnen melden dat één van de terreurcellen, die behoort tot de gewapende vleugel van de Islamitische Jihad, zich verscholen hield in de Zeitunwoonwjk van Gaza City, niet ver van het veiligheidshekken dat Israël scheidt van de door Hamas geregeerde Gazastrook.

Volgens de bronnen werd tijdens die aanval één lid van de terreurcel gedood en twee anderen gewond waarvan één ernstig. De woordvoerder van het IDF zei dat de terreurcellen zich voorbereidden om raketten af te vuren op de Israëlische strijdkrachten. De IDF strijdkrachten konden de terroristen identificeren en tijdig de aanval verhinderen.

Voor het geval dat u er niks van gelooft of dat u zich zorgen zou maken dat het gaat om de “moord op een onschuldige Gazaanse burger door de Zionistische Entiteit“, publiceert de Gazaanse nieuwssite Palestine Today gelieerd met de Islamitische Jihad, bijzonder hulpvol enkel afbeeldingen van hun gevallen strijder, de 22-jarige Ismaïl Aereer  (plaatje helemaal bovenaan springlevend poserend bij zijn lanceerinstallatie) en een video die in een absurde loop de man in kwestie in actie laat zien. De video werd deze ochtend alweer verwijderd, dus kan ik hem niet meer tonen.

Hierboven een plaatje van de bewuste man, en zo te zien is het wel degelijk de gedode strijder. Hij heeft een ietwat vreemde grimas op zijn gezicht, waarschijnlijk ging zijn laatste gedachte uit naar de 72 maagden, die hem in de Islamistische hemel zitten op te wachten en wiegend met heupen en borsten, hem wellustig aankijkend, verwelkomen. En nu maar hopen dat het geen 72 100-jarige tandeloze oude wijven zijn, want naar het schijnt en van horen zeggen, zou de voorraad Gazaanse maagden al een tijd lang compleet uitgeput zijn.


Intussen op het kantoor van de Hofleverancier van Maagden voor Palestijnse en Gazaanse Martelaars (shaheeds):

“Hallo Mijnheer, u zou eens moeten zien wat ze hier nu weer binnen gooien! We hebben dringend een voorraad verse maagden nodig. Het is hier een echte heksenketel… “

3 gedachtes over “Israël doodt in de Gazastrook een raketlanceerder van de Islamitische Jihad

  1. tweedehandsmaagden? of verlaging van de leeftijd? was er laatst immers geen imam die Nederland niet binnen mocht omwille van zijn rol in een huwelijk van een 9 jarige meisje?

    Like

  2. Hoewel niet uit de Koran: “Leef door het zwaard, sterf door het zwaard.”
    Overigens is op bovenstaande foto met de martelaar in spe een mortier (“doder”) afgebeeld. Zouden onze Palestijnen een soort lemmingen gen in hun DNA hebben?

    Pauvres cons, maar ze doen het zelf…

    Like

Reacties zijn gesloten.