Boycot de boycotters! Vandaag eten wij Joods, kosjer èn Israëlisch!


April boycot 1933 – november boycot 2011 “Vlamingen en Nederlanders! Verzet u! Koop niet bij de Joden!”

Heeft u soms ook het gevoel om in ABSURDISTAN te leven?

In Syrië worden alle dagen mensen afgeslacht door één van de vijandigste staten van Israël. Het dodental loopt alle dagen op en reeds meer dan 6.000 burgers werden afgeslacht door het Syrische leger van Assad. Dat is 5 keer meer dan tijdens de oorlog van Gaza enkele winters geleden, toen van het aantal doden achteraf bleek dat het in driekwart van de gevallen om terroristen ging. Heeft er iemand al iets gehoord van een boycot van Syrië? In bijna alle moslimlanden van het Midden-Oosten worden dagelijks vrouwenrechten geschonden, Koptische christenen vermoord en homoseksuelen opgehangen of vervolgd. Euh, hallo Israël-boycotters? Zijn jullie daar nog?

Boycot de boycotters!

Koop Joods en koop Israëlisch

Geef gehoor aan de oproep van het Forum der Joodse organisaties!

Kom vandaag donderdag 1 december tussen 16u00 en 18u00 naar de Delhaize Plantin, Plantin en Moretuslei 106, te Borgerhout (Antwerpen) op  en vul uw wagentje met zoveel mogelijk Israëlische producten. [zie ook op deze blog: Het is ‘Koop Israël Week’ – Wie graag zijn buikje rond eet doet dat deze week kosjer èn Israëlisch!!

De beschaafde goegemeente reageert thans met een Buy Israel Week www.buyisraelweek.com/ die loopt van 28 november tot en met 4 december 2011. Hierbij wordt elke consument in de wereld, die ijvert voor het bestaansrecht van de Joodse staat Israël, uitgenodigd om de locale winkels en supermarkten te bezoeken en de rekken met kosjere en Israëlische producten leeg te kopen. De rekken moeten LEEG zijn!

Dus straks allen met grote boodschappentassen naar den Delhaize, de Colruyt en de Grand Bazars van uw wijk, plunder de rekken met kosjere en Israëlische producten en geef de rekkenvullers van uw locale winkel de handen vol. Wie zijn buikje vol eet deze week doet dit kosjer èn Israëlisch en het is bovendien ook nog gezond en bijzonder lekker. Eet smakelijk! 😉

3 gedachtes over “Boycot de boycotters! Vandaag eten wij Joods, kosjer èn Israëlisch!

Reacties zijn gesloten.