Israel Inside: Hoe een kleine natie het Grote Verschil maakt [video]

Israel Inside Trailer

Deze videoclip is de trailer voor de film ‘Israel Inside‘ die morgen, 29 november 2011, in première wordt uitgezonden door de TV zender WPBT2 in de Amerikaanse staat [Zuid-]Florida. “Hoe een kleine natie het Grote Verschil maakt”, vertelt het verhaal van een bloeiende, productieve en zorgdragende maatschappij. Los van de gebruikelijke politieke conversatie, conflict en geweld, belicht deze film de geest van het volk van Israël, die dit kleine land op het voorplan van de wereld heeft gebracht door innovatie en vooruitgang. Meer informatie over de film op www.IsraelInsideTheMovie.com.

Commentaar van Elder of Ziyon bij deze trailer:

Ik voel mij verplicht om mijn lezers te informeren over een eersteklas voorbeeld van dat gevreesde ‘H’-woord [hasbara] dat volgende dinsdag aan de TV-kijkers in Zuid Florida (VS) wordt voorgesteld. Het zal ongetwijfeld woede, angst en misschien zelfs leiden tot aneurysma’s binnen de ‘progressieve’ meutes. Deze film overtreedt hun fiat dat gebiedt dat, telkens Israël wordt vermeld, dit moet gecombineerd worden met de woorden “Apartheid”, “illegaal”, “onwettig” of “genocidaal”.

Genoemd ‘Israel Inside‘, werd deze film gecreëerd door JerusalemOnlineU, die reeds op de radar van anti-Zionistische Joden wordt gesignaleerd als zijnde te veel steun gevend aan de Joodse staat.

En wat is nog het ergste van alles?

Het is allemaal waar!

Het moet bijzonder hard en beledigend aankomen bij de progressieve massa, dat zij dit moeten bekijken op een netwerk waarvan ze lang hebben aangenomen dat zij wederkerig als anti-Israël beschouwden. Ai ai, dat moet pijn doen. Hun schuimbekkende protesten zullen ongeveer… nu… beginnen.