Israëlisch Apartheidsregime vaardigt Arabische Huda Naccache af naar Miss Earth 2011

Miss Earth Israel 2011 – Huda Naccache

Arabisch-Israëlische schoonheidskoningin doorbreekt het taboe

Het Israëlische Apartheidsregime [grapje] vaardigt dit jaar de 22-jarige Arabische schoonheid Huda Naccache af naar de verkiezingen voor Miss Earth 2011, die haar finale zal krijgen in de Filipijnse hoofdstad Manilla op 3 december 2011. Er dingen 87 landen mee naar de titel. België vaardigt het supermodel Aline Jacqueline Decock af, afkomstig uit Gent en voor Nederland wordt dat Jill Duijves uit Almere.

Naast Turkije, wordt het hele Midden-Oosten slechts vertegenwoordigd door één enkel Arabisch land met name Nathaly Farraj uit Libanon. Geef toe, 1 Arabische vertegenwoordigster op 87 deelnemende landen lijkt me weinig bemoedigend toe. Het lijkt er op dat de Arabische Lente nog niet meteen die verlichting heeft gebracht waar de reguliere Westerse media al het hele jaar door zo vreselijk enthousiast over schrijft.

Gelukkig zendt Israël wèl een Arabische schoonheid uit, tot grote spijt van wie het benijdt, in het bijzonder de Israëlbashers overal ten velde. Huda Naccache is een christen-Arabisch fotomodel afkomstig uit Haïfa en geboren in Nazareth. Een interview met Huda kan je hier lezen: ‘Arab-Israeli Beauty Queen Breaks Taboo‘.

Huda stond in bikini op de cover het Arabische magazine Lilac (plaatje hieronder), dat daarmee het eerste Arabische tijdschrift is dat dit ooit aandurfde. Er is dus nog hoop voor de Arabische wereld dat het ooit nog goed komt met vrouwenrechten. Meer plaatjes van Huda Naccache kan je hier vinden.

2 gedachtes over “Israëlisch Apartheidsregime vaardigt Arabische Huda Naccache af naar Miss Earth 2011

  1. Wat een mooie meid!!!

    En wat verspreiden lieden als Dries van Agt en andere anti-Israël-propagandisten toch een onzin over Israël.

    Nee Dries, als Arabische vrouw kun je beter rondzwalken in Caïro in je burqa dan in Tel Aviv!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.