Humanitair konvooi bereikt Gaza: Wij keren terug als strijders en bevrijders van Jeruzalem!


Het niet zo vredevolle ‘Freedom Spring’ konvooi bereikt Gaza

In een bericht van IMEMC staat de volgende ‘vredevolle’ boodschap te lezen:

Een solidariteitskonvooi slaagde erin om maandagavond [21 nov. ’11] de Gazastrook te bereiken via de grenspost in Rafah, tussen de Gazastrook en Egypte. Leden van het “Freedom Sping” konvooi zullen er vergaderingen beleggen met politieke en sociale vooraanstaanden in Gaza.

Een aantal vertegenwoordigers van de Arabische Lente beweging maken deel uit van het konvooi en zijn van plan om een ontmoeting te hebben met Ismail Haniyeh, de premier van de door de verzetsbeweging terreurorganisatie Hamas geleide Gazastrook, alsmede met verscheidene Palestijnse ambtenaren. Daarnaast worden er vergaderingen gehouden met Gazaanse zakenlieden, vertegenwoordigers van de vrouwenbewegingen en met vertegenwoordigers van lokale ngo’s.

Dr. Salah Sultan, hoofd van het “Egyptische Volks Comité tegen de Judaïsering van Jeruzalem”, verklaarde dat de konvooileden gekomen zijn om Gaza en zijn volk te helpen en terugkeren “als strijders en bevrijders van Jeruzalem en de Al Aqsa Moskee,” meldde Palestina-Info, het met Hamas gelieerde nieuwsagentschap.

“Wij staan achter jullie [zaak], de wereld staat achter u, om Jeruzalem te verdedigen, vooral nadat de Zionisten hebben verklaard om de Mughrabi [Magharba] Poort in Jeruzalem af te breken die de Al Boraq Muur [= de Joodse Klaagmuur; Brabosh] en de Al Aqsa Moskee verbindt,” voegde Sultan eraan toe.

Van zijn kant verklaarde Dr. Arafat Madi, hoofd van de Europese Campagne om de Belegering van Gaza te beëindigen, dat dit konvooi twee boodschappen brengt: solidariteit, als activisten afkomstig uit meer dan 40 landen die dit konvooi begeleiden, en om het volk van Gaza te vertellen “dat zij niet alleen staan in hun strijd tegen de Zionistische bezetting, dat zal verdwijnen en spoedig aan haar einde komt.”

Yousef Ramees, afgevaardigde van de Libyan February 17 Coalition [die het regime van Khaddafi verdreef; Brabosh], verklaarde dat het volk van Gaza, het volk van Palestina, de Arabische revoluties heeft geïnspireerd tegen onrecht en blijft volharden tegen de “Zionistische vernietigings machine.”

Klinkt toch behoorlijk ‘vredevol’ niewaar, of vergis ik mij?


Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.

2 gedachtes over “Humanitair konvooi bereikt Gaza: Wij keren terug als strijders en bevrijders van Jeruzalem!

 1. ik denk het, alleee ik peins het, maar kan het zijn dat ik mij vergis?
  het “lijkt” zo antisemitich he?
  och het zal wel zijn dat GIJ geen antisemitisme kunt verdragen !! hahahaha

  Like

 2. Volledig geschift, die lui.
  Aan dergelijke mafketels hebben we totaal geen behoefte.

  Houdt Jeruzalem ongedeeld, voor altijd…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.