Dry Bones heeft een Simpel Plan ontwikkeld [cartoon]

Dry Bones in A Simple Plan:
Het idee van Abbas en de PLO om Judea en Samaria uit te roepen tot een onafhankelijke Palestijnse staat heeft niet gewerkt.

Vandaar dat wij zo trots zijn om ons eenvoudig en duidelijk plan voor te leggen.

Een overeenkomst tussen het Hasjemitische Koninkrijk van Jordanië en de Staat Israël om het gebied gezamenlijk te beheren dat de ‘Westelijke Jordaanoever’ [West Bank] wordt genoemd. De Palestijnen die wonen in het Hasjemitische koninkrijk, kunnen terugkeren naar het gezamenlijk beheerde gebied. De Joodse nederzettingen gemeenschappen blijven bestaan. Het Recht op Terugkeer voor de Palestijnen die in het buitenland wonen, wordt uitgevoerd in de voor vrede eengemaakte Palestijnse entiteit. De lokale controle wordt gegeven aan Palestijnse en Joodse gemeenschappen. Internationale kwesties worden geregeld door het Jordaanse/Israëlische partnerschap.

Jordanië, met Syrië aan de éne zijde en Irak, gevaarlopende om in de handen van Iran te vallen, aan de andere kant… met een groeiende Palestijnse aanwezigheid in hun land zouden zij het idee aantrekkelijk moeten vinden. En de Gazastrook zou opnieuw aan Egypte worden gegeven, net zoals in de periode 1948-1967. Wat Egypte zou aanvangen met de Gaza? Daarmee doen ze wat ze maar willen. [bron]

Een gedachte over “Dry Bones heeft een Simpel Plan ontwikkeld [cartoon]

  1. Ik waardeer u voor het schrijven van dit korte artikel. De boodschap lijkt te worden doorgegeven aan mij in het bijzonder. Onze zoon heeft er veel van opgestoken – ook al was ik degene die uw site het eerst ontdekte. Ieder van ons kan zich geen beter geschenk voorstellen dan een site zoals de uwe en moedigen je aan om verder te doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.