In het aangezicht van een intelligent debatteur: anti-Israël citaat van de dag [video]

The face of intelligent debate on telegraph

(Het gezicht van een intelligent debat)

Vrijdag, 18 november 2011 op de hoek van Bancroft en Telegraph, Berkeley in de Amerikaanse staat Californië. Hier, aan de inkompoort van de Universiteit van Berkeley, komt elke vrijdag van de week de anti-Israëlische groep Berkeley Women in Black demonstreren tegen de Israëlische ‘bezetting van Palestina’:

We stand each Friday from noon to 1 PM to protest the Israeli Occupation of Palestine. Join us when you can. We are a non-hierarchical group. We create a new flyer each week about the situation on the ground and distribute about 300 at the south side of UC campus, at Bancroft and Telegraph.

Soms ontspinnen er zich met de studenten ‘hoogstaande intellectuele discussies’, zoals mag blijken uit de bijgevoegde videobeelden. Het gaat er anders gezegd soms ruig aan toe. In deze video haalt een anti-Israëldemonstrant zijn beste argumenten naar boven, en toont hoe je het best de Palestijnse zaak kan verdedigen. Geen ondertiteling nodig, iedereen begrijpt wat deze overjaarse Neanderthaler zegt en wat hij bedoelt.

Diegene die deze video uploadde schreef er de volgende commentaar bij: “Note his careful, meticulous grasp of the subtleties of the conflict as he effectively advocates for the palestinian people.” Geef toe, ’t is wel een echte charmante vrouwenversierder. Giacomo Casanova (afb. links) verbleekt bij diens woorden, van afgrijzen welteverstaan… 😦

2 gedachtes over “In het aangezicht van een intelligent debatteur: anti-Israël citaat van de dag [video]

  1. Bij het weglopen zegt hij nog zijn naam: Yoran Idiot. Vooral zijn achternaam past goed bij hem!

    Like

  2. weer wordt het bewijs geleverd hoe belangrijk het wel is om je medicijnen goed te nemen !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.