Die schone en wonderbaarlijke Verenigde Naties die ons telkens weer verblijdt [video]

UNbelievable!

“Toen hij zich tot hen richtte en zei: ‘Laat ons gaan en de slechte mensen grijpen’, begon de grootste slechterik zijn mes te slijpen.”

(Georgisch spreekwoord)

Van Afghanistan tot Zimbabwe, lijken de Verenigde Naties altijd elke kans te begraven om ergens een beduidende vooruitgang te boeken, enkel in staat om eindeloze bergen zinloze resoluties te produceren gespekt met een overvloed aan holle retoriek. Gegijzeld door de Arabische Liga [22 Arabische landen] en door de OIC [de koepelorganisatie van 52 moslimlanden] raakt de VN geen meter vooruit in een gelijke toepassing van de mensenrechten, laat staan dat de VN ooit problemen heeft opgelost. Integendeel, de VN creëert steeds maar nieuwe problemen erbij.

Het gezegde ‘eerst voor eigen deur vegen‘ is in het Midden-Oosten volslagen onbekend. Zo zijn bijvoorbeeld de Verenigde Naties er tot op vandaag nog steeds niet in geslaagd om de volkerenmoord, die in Syrië al maanden aansleept, een halt toe te roepen. De bondgenoten van de Syrische president Bashar Al Assad, met name de atoommachten China, Rusland en Indië, blokkeren elke resolutie van de VN die Syrië tot de orde kan roepen. Met de hand op de oliekraan bepaalt de Arabische Liga de agenda van de overige VN-lidstaten die – goedschiks kwaadschiks – niets anders kunnen doen dan in te stemmen met wat hen ook maar wordt voorgeschoteld.

China bijvoorbeeld, zetelt in het VN Comité voor Informatie en waakt onder meer over de vrije meningsuiting. China? Dat repressieve regime dat elke opposant opsluit of executeert? Kom zeg! Een ander voorbeeld: Libanon. Gedomineerd en geleid door de terreurorganisatie Hezbollah, is niets anders dan een gewillige proxy staat van Iran, maar werd wel onlangs benoemd tot het voorzitterschap van de Veiligheidsraad van de VN. Kan het nog gekker? Jazeker! Saoedi-Arabië waar vrouwen worden gegeseld wanneer ze betrapt worden op het besturen van een voertuig, zetelt in de VN Commissie voor de Vrouwenrechten. En ga zo maar door.

Enkel als het om Israël en de Joden gaat, zit iedereen weer op dezelfde golflengte. Israël is de perfecte bliksemafleider om de aandacht af te leiden van de locale onrust, mensenrechtenschendingen en om het even welke binnenlandse problemen. Steek de schuld maar op de Joden, de Mossad, of op een gefingeerde Joodse of Zionistische Lobby, het werkt altijd en overal en in alle tijden.


Deze video werd geproduceerd en wordt verspreid door The Land of Israel:  http://thelandofisrael.com/. Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.

2 gedachtes over “Die schone en wonderbaarlijke Verenigde Naties die ons telkens weer verblijdt [video]

  1. wat mij duidelijk is geworden is dat als Israël geen kernwapens had gehad het allang zou zijn aangevallen door VN en US troepen om zogenaamd de Palestijnen te bevrijden en daarbij tegelijkertijd Israël te vernietigen, dat is mij door een uitspraak van barak duidelijk geworden,,,,de Vn en de US zijn echt niet te vertrouwen,,,

    Like

  2. Als je een klucht wilt maken, dan kan je het zelf zo gek niet bedenken. Totale absurditeit & abnormaliteit tot de hoogste graad. De UN is allang een organisatie waar niemand zich nog maar iets van aan trekt. Bank i Moon is totaal verdwenen, behalve als er een paar huizen in Israel worden gebouwd, dan wordt de goede man even wakker om het bekende mantra van “”erg bezorgd, “”gevaar voor het vredes proces of “”een unieke kans voor bla bla bla. ten gehore te brengen, om dan onmiddelijk weer zijn permanente winterslaap voort te zetten. Hier wordt een normaal mens toch doodmoe van, alleen kan Israel zich dit niet veroorloven.

    Like

Reacties zijn gesloten.