Uitbundige feestviering in Gaza van terugkeer van Hamasterroristen te paard ! [video]

Deze video had u nog tegoed: Hamas celebration of terrorists – on horses van 28 oktober 2011. Parade van vrijgelaten terroristen compleet met marsmuziek en 40 paarden. Waarschijnlijk geïnspireerd op het sprookje van Ali Baba en de 40 rovers. Met de vuurwapens in de lucht en een zee van vlaggen en mensen, worden de Palestijnse massamoordenaars en terroristen binnengehaald in Hamastan.

Kosten noch moeite werden gespaard, want zoals iedereen weet die deze blog regelmatig leest, zit er wel echt veel geld in Gaza. Wellicht zit al dat gedoneerde geld door het Westen op de ‘verkeerde’ plaats en bij de ‘verkeerde’ mensen, maar wie op de hele wereldbol maalt nu om dergelijke “futiliteiten”?

“Laat die arme Gazaantjes toch lachen en plezier hebben en veel Joden afknallen,” hoor ik de massamedia hardop denken. Wel ja, ieder zijn plezierke niewaar? 😦

warschauLinkse nitwits en andere Israëlhaters, worden overvloedig overgoten met mediamateriaal geleverd door Pallywood, de propagandamachine van de Palestijnse Autoriteit en Hamas. Zij maken zoals bekend voortdurend de vergelijking tussen de toestand in de Gazastrook en in het Getto van Warschau 1943. Die vergelijking houdt totaal geen steek.

Ik heb, voor ik deze blog opstartte, bijna zes jaar lang gestudeerd op de Jodenvervolging. Wie aan het Getto van Warschau denkt, zegt HONGER, HONGER en nog eens HONGER! Moesten er in die tijd 40 paarden door het Getto van Warschau paraderen, die zouden geen halve straat ver komen. Ze zouden direct zijn aangevallen door de uitgehongerde Joden, geslacht en binnengespeeld met ruiter en al!

Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.