Palestijnen hebben lidmaatschap van UNESCO ècht ‘verdiend’ [cartoon]

Bijgewerkt: Originele cartoon van Jerenberg, 22 j., alias van Ramat Beit Shemesh, Israel. Blog: ‘The Eight Day’ jerenberg.blogspot.com/

De Palestijnse ‘kwaliteiten’ die hebben geleid naar het lidmaatschap van de culturele wereldorganisatie UNESCO

Hoe hard de Palestijn wel ‘gewerkt’ hebben aan hun lidmaatschap van de UNESCO, wordt hierboven helder geïllustreerd in deze cartoon van Jerenberg. Zoals bekend wordt de UNESCO voluit de United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization genoemd: unesco.org. Education (opvoeding), Science (wetenschap) en Culture (cultuur) dienen de Palestijnen slechts één doelstelling: de vernietiging van de Joodse staat van Israël en de verdrijving van de Joden uit het Midden-Oosten. Wie daar anders over  denkt kan beter eerst Arabisch leren, dat helpt.

Die ‘kwaliteiten’ worden hen al aangeleerd van op de schoolbanken (opvoeding); vervolgens de praktijklessen waarvan de meer dan 10.000 qassams, zelfgemaakte raketten (wetenschap), katyoesha’s en mortiergranaten, de talloze zelfmoordbomaanslagen van de afgelopen 10 jaren hun slopend werk hebben gedaan onder de inwoners van de Joodse staat; alsmede het systematisch aanzetten tot haat jegens het Joodse volk: de cultuur van de haat en het geweld.


Met dank aan Ingelanden en Tammo Bakker voor de hint en Jerenberg voor het toezenden van het origineel.

“De wereld zal niet vergaan door de slechten,
maar wel door de goeden die aan de kant staan en niets doen!”

2 gedachtes over “Palestijnen hebben lidmaatschap van UNESCO ècht ‘verdiend’ [cartoon]

Reacties zijn gesloten.