Weer flotilla idioten opgepakt – zonder hulpgoederen – zelfde leugens [video]

Flotidiots lied, no humanitarian aid. What a surprise.

“Flotilla idioten logen, geen humanitaire hulp. Wat een verrassing [geeuw…]

Ik heb er inderdaad nulkommanul aandacht aan besteed, omdat het weer allemaal dezelfde leugens en dezelfde zeromotieven waren. Toch een dikke proficiat voor de Israëlische marine die dit netjes en met zijden witte handschoenen hebben afgehandeld. Want het risico bestaat altijd dat de een of andere flotillagek zich toch geroepen zou voelen om de SUPERIDIOOT uit te hangen en zich voor de ‘goede’ zaak van Hamas in het vuur zou willen gooien. Met alle anti-Israëlische propaganda van dien. Het opzet – door provocatie van Israël trachten een internationale reactie uit te lokken – is dus haast letterlijk de dieperik in gezonken.

Het hele zaakje is dus in mineur geëindigd. De twee jachten ‘Tahrir’ en “Saoirse”, die enkele dagen geleden vanuit Turkije [!] waren vertrokken en de legale Israëlische zeeblokkade wilden doorbreken, waren er spoedig aan voor de moeite èn schoten er tegelijk hun vele dure eurocenten erbij in, die dit ongelooflijk knoeiwerk ongetwijfeld heeft gekost. De jachten werden voorzichtig opgeleid en afgeleid naar de kleine Israëlische haven van Ashdod.

En wat bleek? Ra ra… Niks hulpgoederen aan boord! Nada, niente, nothing of the podding! Nochtans schreven de reguliere media de dagen voordien dat de bootjes “medicijnen en ziekenhuismateriaal die de Gazanen dringend nodig hadden” [he he!] zouden leveren aan de arme noodlijdende bevolking van Gaza. Die ‘reguliere’ media toch, liegen en bedriegen, vakkundig misleid als ze zijn door Pallywood en tot op het bot doordrongen van traditionele Jodenhaat. Leugens dus met de vleet: “Op de nagel blijven slaan tot hij erin zit.” Tsss….

Ynet news berichtte er kort over:

De Marine heeft twee schepen opgeleid die vrijdag trachtten de blokkade van de Gazastrook te doorbreken en hebben hen afgeleid naar de haven van Ashdod in Israël. Alle 27 pro-Palestijnse [lees: anti-Israëlische] activisten die zich aan boord van de schepen bevonden, zullen overgedragen worden aan de politie en de Immigratie Autoriteiten en naar verwacht, later het land worden uitgezet. Ambtenaren van het IDF die de schepen doorzochten op wapens en humanitaire hulpgoederen, konden niets vinden. ‘De soldaten ontmoetten geen enkele weerstand tijdens de opleiding van het schip en niemand raakte gewond,’ zei de officiële woordvoerder van het IDF.

Jammer, een flink pak voor hun broek was toch wel het minste wat ze verdienden. En met een flinke schop onder hun achterwerk Terug naar AF (= ergens in Turkije dus.) Wat ook is gebleken, is dat die stoute jongens en meiskes met elke nieuwe lichting flotilla idioten telkens maar dom, dommer, domst worden. Elder of Ziyon vatte het hele gedoe treffend samen: “It is a spectacularly boring story.” [Het werd een spectaculair oervervelend verhaal.]

De komende dagen, wanneer die flotilla idioten weer ‘thuis’ aankomen, zullen we door de ‘reguliere’ media weer spectaculaire verslagen worden voorgeschoteld over “hoe zeer ze weer werden mishandeld, gefolterd en hun mensenrechten werden geschonden door het IDF.” Maar wie gelooft die lieden nog? Niemand, zelfs mijn stokoude bomma [oma] niet.

Updated zondag 6.11 – 18u48:
Intussen zijn de autoriteiten begonnen met de uitwijzing van de anti-Israëlische activisten die illegaal trachten de Gazastrook te bereiken. Twee Grieken werden zaterdag op het vliegtuig gezet en twee journalisten, een Amerikaan en een Spanjaard, worden deze ochtend weer naar huis gevlogen.

Eén Israëlische onderdaan, de Israëlische Arabier Majd Kayal die zichzelf een Palestijn noemt, is eveneens weer op vrije voeten en een Egyptische vrouw is ’s nachts nog terug over de grens naar Egypte gereisd. De eenentwintig overblijvende flotilla idioten worden nog vastgehouden en wachten om uitgezet te worden.

Eind goed al goed.

2 gedachtes over “Weer flotilla idioten opgepakt – zonder hulpgoederen – zelfde leugens [video]

 1. volgens TT van de VRT hadden ze een lading medicijnen mee aan boord,maar het is algemeen geweten dat de VRT niet bepaald vies is van enige leugens als het om Israel gaat,maar ik geloof wel dat ze wel degelijk iets mee hadden,JODENHAAT in grote hoeveelheden! en dat is het enige wat die idioten drijft,HAAT TEGEN JODEN en verder niks!

  Like

 2. Inderdaad Katrien, ik citeer De Redactie.be (VRT/Eén) uit het avondjournaal van gisteren 4.11.2011:
  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/111104_israel_schepen

  “Ze hebben geneesmiddelen bij zich, die ze in Gaza wilden afleveren. De organisatie achter de actie, Freedom Wave to Gaza, veroordeelde “het illegaal enteren in de internationale wateren”. “Het is duidelijk dat 27 burgers aan boord van twee kleine bootjes die alleen geneesmiddelen vervoerden, op geen enkele manier een bedreiging vormen voor de veiligheid van Israël”, zo werd gezegd.”

  Geneesmiddelen die dus niet gevonden werden. Waarschijnlijk hebben ze al die medicijnen die ze zogenaamd aan boord van hun luxejachten hadden, zèlf ‘opgesnoven’ en ‘opgerookt’ gerold in flinke joints, in afwachting tot de redding (door het IDF) opdaagde. Laat ons hopen dat ze nog lang mogen ‘afkicken’ tijdens hun verblijf in de iets minder luxueuze [alhoewel] cellen van Israël. 😉

  Like

Reacties zijn gesloten.