UNESCO flatert: Maak kennis met de cultuur van Hamas [poster]

Nu dat “Palestina” is toegetreden tot de UNESCO kan de hele wereld kennismaken met de unieke cultuur, de wetenschappen, het bijzondere onderwijssysteem  en het werelderfgoed van Hamas in Gaza

107 naties van de 173 aanwezige landen bevestigden het UNESCO lidmaatschap van de terreurgroep Hamas – als politieke partner van al Fatah binnen de Palestijnse Autoriteit – die 1,5 miljoen Palestijnen in Gaza bestuurt. Sinds de beide rivalen al Fatah en Hamas eind april 2011 een verzoeningsakkoord sloten, is de Palestijnse Autoriteit [werknaam van de toekomstige nepstaat ‘Palestina‘] weer helemaal compleet.

Hamas noemde die aanvaarding van het lidmaatschap “een belangrijke stap voorwaarts die de Palestijnse zaak dient en het bewaren van het Palestijnse erfgoed en van de heilige plaatsen in het aangezicht van Israëlische schendingen.” Hamas verklaarde dat de stemming “de brutaliteit van de bezetting aantoonde en alsmede de vooringenomenheid van de Amerikaanse regering in het voordeel van de bezetter en haar racistische politiek.”


27 april 2011. De terroristenleiders hier even in maatpak, Mahmoud Abbas (al-Fatah/Oost-Israël) en Ismail Haniyeh (Hamas/Zuidwest-Israël), kunnen het weer prima met elkaar stellen. Zonet een verzoeningsakkoord gesloten. Nog even de messen slijpen, de vizieren scherpstellen en voilà, de Palestijnse Autoriteit gaat andermaal een grootse toekomst tegemoet.

Met dank aan Elder of Ziyon voor de poster en de hint.