Israel continu beschoten: opnieuw 11 raketten en mortiergranaten sinds deze ochtend


Israël opnieuw onder vuur!

De Palestijnse terroristen in Gaza putten blijkbaar nieuwe energie uit de Shalit deal toen meer dan duizend terroristen werden vrijgelaten in ruil voor één enkele Israëlische soldaat. Nadat de afgelopen 24 uren een spervuur van 39 qassams, katyoesharaketten en mortiergranaten terecht kwamen op de Israëlische gebieden en Joodse gemeenschappen in Zuid-Israël, werden sinds deze ochtend 7u00 [Israëlische tijd] opnieuw 11 raketten en mortiergranaten willekeurig afgevuurd op de Israëlische burgerbevolking. De projectielen explodeerden in Sha’ar Hanegev, Hof Ashkelon en het gebied van Lahish. Twee van de raketten werden tijdig onderschept door het Iron Dome raketafweer systeem.

De terreurgroep de Palestijnse Islamitische Jihad in Gaza wil van geen wijken weten. Zijn het niet allemaal potentiële zelfmoordenaars en martelaren, die de dood boven het leven verkiezen? Dus waarom zouden ze ermee ophouden? Hen wachten immers 72 maagden in het Islamitisch Paradijs. Uiteraard gebeuren die beschietingen met de zegen van Hamas, of wat dacht u?

Maar het IDF [Israëlische leger] en de IAF [Israëlische luchtmacht] blijven zoals verwacht niet bij de pakken zitten. Deze nacht werden verscheidene terreurnesten gebombardeerd en uitgeschakeld. Tijdens die defensieve luchtaanvallen kwamen zeker 9 Gazaanse terroristen om het leven. De IAF viel afgelopen nacht zes doelwitten aan in Gaza waarbij een aantal terreurtunnels en drie lanceerbasissen voor raketten werden plat gegooid. In het zuiden van de Gazastrook werden twee centra van terroristische activiteit uitgeschakeld.

3 gedachtes over “Israel continu beschoten: opnieuw 11 raketten en mortiergranaten sinds deze ochtend

  1. Omdat men hier altijd een anti-Israel houding heeft. Ik heb al vaak emails over dergelijke zaken naar de NOS gestuurd maar ze geven nooit antwoord gek he?
   De laatste dateert over het feit dat zo’n palestijnse troela constant aan het woord was en ze het helemaal super vond dat door haar toedoen niet 3 maar 8 kinderen waren omgekomen en Gilad Shalit was nauwelijks in beeld en nog veel minder aan het woord en volgens mij ging het op 18 oktober jl. toch echt om de vrijlating van Gilad Shalit.
   Dit is typeren voor Nederlands nieuws hoor, maar zolang wij nog kunnen praten en emailen kunnen we gelukkig tegengas geven en dat is hard nodig

   Like

   1. Klopt er is integraal een anti Israël houding, zowel in Nederland en België.
    Er is integraal een pro Arabische/Islam houding. Als men over Libië heeft hoor ik niets over de Sharia, wordt het smeuïg verpakt in softe woorden. Steeds meer begin ik te vermoeden dat er een verborgen lobby achter zit.

    Like

Reacties zijn gesloten.