The Voca People zijn met hun ruimteschip geland in Israël! [muziekvideo]

Op 4 oktober 2011 trad de groep op in zaal Zappa in Tel Aviv, Israël. The Voca People is een internationaal Joodse vocale theatervoorstelling die vocale klanken combineert met a capella zang en de kunst van een beat-box. Artistiek directeur is Lior Kalfo; muzikaal directeur: Shai Fishman. Producers: Revital & Lior Kalfo. Uitvoerders: Eyal Cohen, Oded Goldstein, Liraz Rahmin, Adi Cesare, Adi Kozlovsky,, Naama Levi, Boaz Ben David en Inon Ben David. Videografie: Shlomi Albo, video editing: Peleg Netanel, Light design: Roy Milo. Website van The Voca People: WWW.VOCA-PEOPLE.COM .

The Voca People

Het Volk van Voca [The Voca People] zijn vriendelijke buitenaardse wezens afkomstig van de planeet Voca, een planeet verborgen ergens achter de zon… waar alle communicatie gebeurt door middel van muziek en vocale expressie. Het Volk van Voca gelooft dat het leven muziek is en muziek het leven is. Zij zijn op bezoek op de planeet aarde en hebben heel wat te zingen.

Hun show is een intergalactisch fenomeen zoals u dat nog nooit heeft gezien. Met verbazingwekkende klanken, a capella zang in combinatie met de kunst van een beatbox, scheppen zij een ongelooflijke reeks van klanken en instrumenten. Een avond van totale opwinding, muziek van alle tijden, komedie en deelname van het publiek.

Na duizend jaar te hebben gereisd door de ruimte, is het Volk van Voca eindelijk geland op de niet zo familiale planeet Aarde, ontdekkende dat hun delicate batterijen van het ruimteschip – de Muzikale Energie – volledig leeggelopen zijn. Langzaam leert het Vocavolk over de locale inwoners, hun gewoonten en over de muziek op de planeet Aarde en, met de hulp van het publiek, worden de muzikale batterijen van hun unieke ruimteschip weer opgeladen.