Rudi Vranckx belooft de Slager van Damaskus te stoppen met eigen volk af te slachten


Gekende Vlaamse Israëlbashers Inge Neefs en Rudi Vranckx op de markt in Gaza, eind december 2010: geen tekorten, behalve dan raketten en mortiergranaten en Israëlische kunstmest om brandstof te maken voor de qassams. “Ja sorry hé, we hebben wat overdreven natuurlijk om de kassa van Hamas wat aan te dikken zodat ze meer raketten en ander tuig op Israël kunnen afschieten. Die oorlog tegen de Joden is ten slotte ook onze oorlog niewaar? Of waarom dacht je dat wij hier zijn? Om de Gazanen te helpen? Kom zeg, om de Joden is het te doen!”
Sinds haar collega bij de ngo IMF Vittorio Arrigoni in Gaza door een paar moslimfundamentalisten werd ontvoerd en afgemaakt is Inge Neefs in allerijl uit Gaza gevlucht en leeft sindsdien ondergedoken. Geef toe, die mensenrechtenactivisten van tegenwoordig zijn niet meer zoals die van vroeger [sic]

Rudi Vranckx belooft de Slager van Damaskus te stoppen

Gisteren hoorde ik in de VRT show op Canvas “Reyers Laat” de vet betaaldste Israëlbasher van Belgenland, Rudi Vranckx, nog maar eens aan het woord. “Mijn droomreis ligt in Syrië,” klonk het zichtbaar verveeld en weinig overtuigend tegenover nieuwsanker van dienst Lieven Van Gils, schijnbaar een paar tranen wegpinkend.

Nieuws is pas ècht nieuws voor Rudi Vranckx en de Belgische openbare omroep als het op de VRT-televisie is geweest, TV Eén of Canvas, ’t is eender waar, bij voorkeur eerst goed voor gekauwd, bewerkt en gecensureerd, anders klinkt het niet bijster ‘origineel’. Wat niet het journaal van Vranckx en Co haalde heeft dan ook nooit plaats gevonden. Zo is dat.

Een spook waart door Syrië: het is president Bashar al-Assad

Het liefst van al had onze ‘Oorlogsverslaggever” graag nog wat kiekjes genomen van bebloede Gazaanse kindertjes, maar vermits het de laatste tijd net andersom is geweest, Palestijnse terroristen die Israëlische kinderen afslachten in hun slaap (Itamar, 11 maart 2011), en dergelijke ‘calamiteiten’ voor Vranckx geen nieuwswaarde hebben, dan maar liever naar Damaskus afgereisd waar de Syrische president wel haast dagelijks voor een bloedbad zorgt. Yum Yummie! 😦

Alle ramptoeristen en journalisten daar naartoe want daar vloeit het bloed letterlijk bij beken, euh.. ‘k wilde feitelijk zeggen: daar brand de lamp de laatste maanden. Was het Gaza geweest, Vranckx zou er al gisteren hebben gestaan maar nu, zeven maanden later en meer dan 6000 vermoorde Syrische burgers verder, begint de tijd te dringen voor onze sterreporter, want straks mist hij nog de val van de Slager van Damaskus.

Hopelijk voor Vranckx wordt de val van de Slager van Damaskus nog een stuk bloediger en sadistischer dan de moord op Moeammar Khaddafi enkele dagen geleden toen Het Volk van Libië met gruwelijk genot de Slager van Tripoli afmaakte op straat. Eerst een flink pak slaag, een paar kogels door zijn maag en afgemaakt met een kogel door het hoofd. Pech voor Vranckx dat hij daar niet op tijd bij kon zijn. Maar goed, hij kan het net zoals ik en de rest van de wereld allemaal tot in de kleinste en bloedigste details volgen op YouTube. Arabieren zijn namelijk dol op bloed, ze laten het graag vloeien en ze tonen dat ook graag. Om westerlingen af te schrikken natuurlijk. Die zien enkel bloedloos vlees bij de beenhouwer en in de bakpan.

Bij gebrek aan Joden dan maar overgeschakeld naar Arabieren. “Bloed van Eigen Volk Eerst,” luidt de slogan van president Bashar al-Assad. In Egypte werden, sinds de Moslim Broederschap de politieke agenda bepaalt, de Joden voor de gelegenheid vervangen door Koptische christenen. Rijkelijk en gezegend bloed dus. Joods of Israëlisch bloed is tegenwoordig moeilijker aan te geraken. Israëliërs slaan keihard terug en dat doet pijn. “Hoe durven ze wel, die v**le Joden? Terugslaan als wij ze slaan. Verdikkeme toch. Ze moesten zich schamen! Waar blijft de VN om dit te veroordelen? Human Rights Watch, Amnesty International? De Vee-eR-Tee?”

Rudi Vranckx, de grote VRT mediavriend van Hamas en andere moslimfundamentalisten die de vernietiging van Israël nastreven: "Israëlbashen betaalt goed, ik mag niet klagen"

Ik heb het tellen van de vermoorde Syrische burgers al lang opgegeven. Maar om onze Israëlbasher – flink betaald met overheidsgeld door u en ik afgedokt – een beetje ter wille te zijn en als inspiratie voor zijn Groote Reisch naar Bloody Damascus in het verre Midden-Oosten, heb ik hier enkele van de laatste berichten van de week geplaatst:

  • Uit Al Arabiya van vrijdag, 28.10’11:
    Zeker 37 mensen werden gedood toen op vrijdag veiligheidstroepen het vuur openden op demonstranten, schrijft Al Arabiya die Syrische activisten citeert als protesteerders die opriepen om over het hele land eisen een no-fly zone over Syrië op te leggen om de burgers te beschermen.
  • Van CNN van donderdag, 27.10’11:
    Er bevonden zich drie kinderen onder de 25 mensen die werden gedood in Syrië naar verluidt op donderdag l.l.. Zo berichtte een oppositiegroep in wat blijkbaar de laatste golf van geweld was die door het Midden-Oostenland raasde.
  • Van het AP: maandag, 24.10.’11:
    Syrische veiligheidstroepen hebben zeker zes mensen gedood, in de belegerde centrale stad Homs afgelopen maandag, terwijl het regeringsleger in gevecht raakte met schutters die wellicht overgelopen soldaten waren afkomstig uit het hele land, waaronder dus vijf mensen werden gedood ondermeer een Syrische soldaat.

Dus, tenzij er alsnog een paar Palestijnen sneuvelen, terroristen of niet dat speelt helemaal geen rol voor Vranckx zolang er maar een Jood in betrokken is, zien we het Kuifje van de VRT-nieuwsdienst binnenkort weer in bebloed T-shirt andermaal op het grote scherm van onze Belgische Openbare Omroep. Ik kijk er alvast naar uit, u toch ook? NOT!


Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.