Shalit ruilhandel: wie tracht te vergelijken wat niet te vergelijken valt? [video]

Gilad Shalit – Who’s Blurring the Lines?

(Gilad Shalit – Wie doet de lijnen vervagen?)

Met de recente uitwisseling van de gegijzelde IDF-soldaat voor 1.027 massamoordenaars en terroristen, heeft de internationale media zich op de gelegenheid geworpen om overeenstemmingen en onderlinge verbanden aan te tonen die niet bestaan! Neem het maar van me aan: hier is geen enkele vergelijking mogelijk. De enige “misdaad” die korporaal Shalit ooit heeft begaan is dat hij geboren werd uit een Joodse moeder en in Israël leeft.

Maar wat te denken van die duizend genocidale schurken die weer op dezelfde plek staan waar het IDF en de Israëlische veiligheidsdiensten hen x-tijd geleden van de straat heeft geplukt, sommigen zelfs op heterdaad en/of op de plaats van de misdaad?! Vergelijken wat niet te vergelijken valt is op zich reeds misdadig. Het kwade laat zich niet vergoelijken door het te willen vergelijken met het goede.

De knap gemaakte uiterst realistische videoclip die een en ander onweerlegbaar aantoont werd geproduceerd en wordt verspreid door The Land of Israel: www.thelandofisrael.com. Meerdere video’s op hun YouTube account: www.youtube.com/user/thelandofisrael; TheLandofIsrael.com is a media network, based out of the heart of Israel – Jerusalem. Through the radio, television and film content that we create, we bring the truth and beauty of Israel to the world and illuminate the darkness that others prefer to see.


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.