Hamas gebruikte 19 witte Toyota’s 4 X 4 voor de overdracht van Gilad Shalit [video]

Hamas gebruikte maar liefst 19 witte Toyota’s 4 X 4 voor de overdracht van IDF-korporaal Gilad Shalit aan Israël via Egypte. Dit maar om te vermijden dat iemand erachter zou komen in welke wagen de soldaat zou zitten. [Volgens mij zat ie achterop de motorfiets die in de clip het eerst voorbij rijdt. 😉 ]

Wel ja zeg, die honger en kwel en lijden in Gaza. Geen brood en boter maar wel 19 gloednieuwe Toyata’s 4X4. Zo zie je maar waar al die hulpfondsen voor de “hongerende” bevolking in Gaza naartoe gaan… naar de terreur jegens de Joodse staat!

Videoclip van Hamas met als ondertitel in het Arabisch:
موكب جلعاد شاليط قبل تسليمه للجانب المصري اليوم وعبور اكثر من سيارة لانجاح عملية التمويه المعقدة التي قام بها القسام في عملية تسليم الجندي

Vertaling: “Gilad Shalit in konvooi ter hoogte van de Egyptische grenspost alvorens te worden overgedragen met meer dan één auto om het complexe proces van camouflage succesvol te doen slagen. De overdracht werd uitgevoerd door de Qassam Brigades [Hamasmilitie] in het proces van de overhandiging van de soldaat.” [bron]

Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.