Twee hoogtepunten in het leven van Khadaffi [video]

En de laatste kreten van Khadaffi luidden? Juist: “Allahu Akhbar!” En de kreten van zijn moordenaars? Idem dito: “Allahu Akhbar!” Ik heb me dikwijls afgevraagd wat die woorden precies betekenen, maar sinds gisteren weet ik het wel zeker: “Laat het bloed van de bergen tot in de dalen stromen tot het hele land rood kleurt.” Jawadde…

En om met een positieve noot te eindigen: hier komt ie weer!

Zenga ! Zenga !

In februari 2011 had de Israëlische DJ Noy Aloosheal veel succes met de remix “Muammar Gaddafi – Zenga Zenga Song“, waarin hij beelden van een schaars geklede danseres toonde die een bijzonder suggestieve dans uitvoert, combineerde met beelden van de Libische terroristenleider Moeammar al-Gaddafi die als een krankzinnige ergens vanop een balkon zijn aanhangers toespreekt. De persiflage werd een gigantische hit met op dit ogenblik meer dan vier miljoen clicks [4 200 299 – 21 oktober 2011], waarvan uiteraard de meeste in de Arabische wereld.