Twee hoogtepunten in het leven van Khadaffi [video]

En de laatste kreten van Khadaffi luidden? Juist: “Allahu Akhbar!” En de kreten van zijn moordenaars? Idem dito: “Allahu Akhbar!” Ik heb me dikwijls afgevraagd wat die woorden precies betekenen, maar sinds gisteren weet ik het wel zeker: “Laat het bloed van de bergen tot in de dalen stromen tot het hele land rood kleurt.” Jawadde…

En om met een positieve noot te eindigen: hier komt ie weer!

Zenga ! Zenga !

In februari 2011 had de Israëlische DJ Noy Aloosheal veel succes met de remix “Muammar Gaddafi – Zenga Zenga Song“, waarin hij beelden van een schaars geklede danseres toonde die een bijzonder suggestieve dans uitvoert, combineerde met beelden van de Libische terroristenleider Moeammar al-Gaddafi die als een krankzinnige ergens vanop een balkon zijn aanhangers toespreekt. De persiflage werd een gigantische hit met op dit ogenblik meer dan vier miljoen clicks [4 200 299 – 21 oktober 2011], waarvan uiteraard de meeste in de Arabische wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.