Hoeveel terroristen zijn het leven van één Jood waard? 1027 maal teveel


If We Are To Release Monsters

door Brian of London [bron]

Brian of London schrijft op Israellycool zijn nogal erg scherpe bedenkingen neer omtrent de ontknoping van de zaak Gilad Shalit en het Israëlische besluit om meer dan 1000 monsters vrij te laten en aldus één dierbare zoon van Israël terug naar huis te brengen.

De ENIGE manier waarop deze overeenkomst valt te verrechtvaardigen, bekeken vanuit het standpunt van de gehele natie, eerder dan dat van de ouders die precies hebben gedaan wat zij moesten doen [vechten voor het leven van hun kind], is dat de staat Israël vanaf nu werk maakt om iedereen op te jagen en te doden, één voor één, die om even welk lidmaatschap van Hamas opeist of een andere groep die tot haar doelstelling heeft uitgeroepen dat de Joodse staat moet omvergeworpen worden en vervangen worden door hun staat. Wij zouden met de huidige leiding moeten beginnen. Waarom moet ik op de televisie dat verachtelijke creatuur zich zien verkneukelen? Waarom hebben wij het werk niet afgemaakt tijdens Operatie Gesmolten Lood [Op. Cast Lead] ?

Als de democratische president van de Verenigde Staten de vijanden van haar eigen burgers kan “dronen” op vijandig terrein en er een geheime, niet-gekozen Star Chamber op nahoudt waarin in het geheim wordt beslist wie van haar eigen burgers mogen blijven leven of moeten sterven, dan wordt het tijd dat Israël “ballen aan het lijf” gaat kweken en begint om de hoofden van de Hydra af te hakken. En ik meen dat: de collaterale schade wordt ingedijkt, als deze mensen zich onder een ziekenhuis willen verbergen moeten zij dat maar uitleggen aan eigen volk. Wij zouden slechts het absolute minimum van onze mensen moeten riskeren: met onze afstandsbediening sturen wij vanuit onze huiskamer onze raketten wel naar daar waar ze moeten zijn.

Wij hebben de elites in het Westen verloren. Zij haten ons ongeacht wat we ook doen, maar ook zij zullen spoedig hangen. Maak je geen zorgen om wat zij denken: het VOLK begrijpt heel goed wat het is om terroristen te doden en waarom dat moet gebeuren.

Onbemand vliegtuig: de Heron UAV Flyby

3 gedachtes over “Hoeveel terroristen zijn het leven van één Jood waard? 1027 maal teveel

 1. Men kan er een mooie draai aan geven. Het blijft (behalve voor Shalit & familie) een slechte ‘deal.

  Ik hoop dat de Shalit familie zal kunnen leven met hun aandeel & verantwoordelijkheid voor de ‘volgende slachtoffers van deze vrijgelaten terroristen.

  Verder gaan mijn gedachten naar de nabestaanden & degenen die verminkt door het leven moeten door de “heldendaden van deze vrijgelaten moordenaars. Deze mensen zijn vandaag voor de tweede keer gestraft zonder uitzicht op ‘clementie.

  Like

 2. Het leven van één Jood is niet minder waard dan het leven van één ander mans ongeacht wat diens afkomst of religie is.
  Dood één mens en je dood een hele wereld.

  Like

  1. Wie zal de wereld van een terrorist missen die zonet een paar Joodse kinderen de keel heeft overgesneden en aankondigt er spoedig nog wat meer om te brengen?

   Like

Reacties zijn gesloten.