Pat Condell over de grote Palestijnse leugen [video]

The great Palestinian lie

“It’s not about Israel. It’s about Jews”

De Palestijnen wille geen vrede maar een overwinning. Overwinnen door Israël van de kaart te vegen en de Joden uit te moorden of te verdrijven uit het Midden-Oosten. Als die Arabieren dat allemaal achter de rug hebben kunnen ze elkaar gewoon verder uitmoorden zoals dat daar al duizenden jaren het geval is en zoals we al sinds maart van dit jaar het voorspel, ook wel de Arabische Lente Nachtmerrie genoemd, kunnen smaken. Of misschien steken ze wel de grote plas over en is het dan onze beurt? Sommigen beweren zelfs dat het al zover is. Pat Condell legt het nog eens een keer allemaal ontzettend eenvoudig en duidelijk uit zodat zelfs sufferds zoals Jan Zaag & Mieke Klaag het kunnen begrijpen.