Voor de Verenigde Naties bestaat er maar één ‘probleem’ in het M-O: Israël


Voor de VN is er maar één: Israël

Als je op de website van de Verenigde Naties van hedenochtend 5 oktober 2011 klikt en dan vervolgens op de News Focus: Middle East, dan krijg je het plaatje hierboven te zien, de openingspagina omtrent Midden-Oostenkwesties. Blijkbaar is er maar één kwestie die de belangstelling verdient van de Verenigde Naties en dat is het Palestijns-Israëlisch conflict. Niks Libië, geen Syrië waar al 6000 burgers werden vermoord, niks Arabische Lente, niks Egypte of Moslim Broederschap, geen bloedige repressie in Iran of vrouwengeweld in Saoedi-Arabië waar de sharia van kracht is, geen afhakken van handen en voeten van burgers, niks Taliban en geen Al Qaeda, geen oorlog in Irak of Afghanistan, ook helemaal niks aan de hand in Libië, in het hele Midden-Oosten is er geen enkel vuiltje aan de lucht, behalve dan in dat vervelend landje van 20.000 vierkante kilometer grootte: de Jodenstaat Israël. Alles moet daarvoor wijken.

Met opzet heb ik de voorpagina van de VN sectie Midden-Oosten hier geplaatst zodat jullie het allemaal met eigen ogen kunnen zien. Bekijk ze grondig want het is echt de moeite. Want als je tegen iemand zegt dat de VN zich alleen maar bezighoudt met Israël te stenigen krijg je altijd het verwijt naar je hoofd geslingerd dat je liegt, dat je overdrijft, dat je de zondebok speelt, dat Israël een slachtoffer is. Nee, Israël is geen slachtoffer, want dat zou impliceren dat Israël zich niet kan verdedigen. Maar Israël is het doelwit, in het vizier gehouden door 350 miljoen Arabische geweren, 1,5 miljard islamitische dolken en kromzwaarden, hierbij geholpen en gesponsord door westerse democratieën vol onnozelaars en andere schapen, en aan de Arabische het M-O evenwaardige en/of overtreffende dictaturen in Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

3 gedachtes over “Voor de Verenigde Naties bestaat er maar één ‘probleem’ in het M-O: Israël

 1. Tís dat je het ziet , anders zou je HET NIET GELOVEN!
  Failliete boedel die VN .
  monica

  Like

 2. In Knack stond een opinie van Sus van Elzen over het Midden-Oosten. Hij stelde in feite dat Israel zo rijk en machtig is, dat het de regering van de Verenigde Staten kan manipuleren en commanderen… De protocollen van de wijzen van Zion en het bloedsprookje zijn nooit ver weg… Waarom reageert u niet op dit soort van artikels? Knack heeft heel dikwijls Israel in het vizier op de alom gekende wijze. Moesten er massaal reacties komen, zou het belletje dan ook niet bij hen beginnen rinkelen?

  Like

 3. ik hoorde laatst een reactie,,voor de meeste joden is Israël een ver van mijn bed show, dit nu is helemaal niet goed,,als daar een grote oorlog uitbreekt tegen Israël dan gaan ze hier in het westen op jodenjacht! ik kan alleen maar zeggen wordt wakker!!!,, het is juist een naast ons bed show wij moeten israel juist in ons hart sluiten en massaal opstaan en Israël steunen,,en niet langer als dhimmis in een hoek kruipen,,wij moeten massaal de VN terechtwijzen join de hasbara,,,

  Like

Reacties zijn gesloten.