Al Taqiyya: moslims mogen niet liegen en bedriegen behalve tegen Joden en niet-moslims [video]

Al Taqiyya – Islam Muslims and Lies

Islam laat misleiding [taqiyya] toe wanneer moslims omgaan met Joden en andere niet-moslims. Moslims mogen met andere woorden wèl liegen en bedriegen tegen ongelovigen op voorwaarde dat de leugen de bescherming van de Islam dient en/of om de islamitische doelen en objectieven te bevorderen.

Een erg algemene en ruim gemeten definitie die door de ene moslim wordt ontkend dat ze bestaat [ontkenning dus in de praktijk]  en door miljoenen anderen al eeuwenlang dagelijks in de praktijk wordt toegepast. In deze video wordt een en ander klaar en helder toegelicht.

Geplaatst op 4 oktober 2011 door The Shoebat Foundation. Meer video’s van Shoebat op: http://www.youtube.com/user/shoebatFoundation