Tijdens demonstraties voor soevereiniteit mishandelen Palestijnen een ezel [in beeld]

Zondag 25 september weer een hele reeks demonstraties in de Pal-Arabische gebieden van Gaza en in de Westbank Judea & Samaria. Zogenaamd om de eis voor Palestijnse soevereiniteit kracht bij te zetten, maar in werkelijkheid enkel om Israël te delegitimiseren en demoniseren. Niks pro-Palestina, simpelweg anti-Israël. Ik ken niemand die om het lot de Palestijnen geeft. Dat zijn allemaal leugens en Pallywood nonsens. Let maar eens op als je Israël uitspreekt. Dan wordt je meteen begraven onder een stortvloed van verwijten, leugens, vooroordelen en pure Jodenhaat uit de oude doos.

Op deze manifestatie werd ook een ezelin genaamd Aïsha mee gevoerd. Aïsha is normaal het bijslaapje van Mahmoud Abbas, maar speciaal voor deze gelegenheid werd de ezelin van stal gehaald en beschilderd met de vlag van Israël. Aussie Dave van Israellycool schreef er spottend bij hoe de ezelin er zèlf over dacht: “At least I’m not a goat” [“Een geluk nog dat ik geen geit ben”] ’t Kon dus nog erger zijn. Kijk bijvoorbeeld hier wat sommige Palestijnen met hun geit doen wanneer niemand kijkt. Zo weet je en passant waar die smokkeltunnels nog zoal voor worden gebruikt. En da ’s verre van koosjer als je ’t mij vraagt.

Obama NEEN Dollars JA

Ook president Barack Obama moest eraan geloven. Hij werd door het racistisch krapuul voorgesteld als een aap. De Palestijnen moeten dan wel niks van de Amerikanen hebben maar houden wel ontzettend veel van Amerikaanse DOLLARS. Zoals bekend zijn de Verenigde Staten al jaar en dag de grootste financiële donor van de Palestijnse Autoriteit. Als de VS ooit de geldkraan naar de Palestijnse Autoriteit dichtdraaien zullen deze Palestijnse nitwits héél groen lachen, zo groen als hun religie. Groen van nijd en spijt en… van de honger.

Meer foto’s van deze armoezaaiers haatzaaiers kan je hier bekijken.