Israëlisch talent verbluft Nederlandse jury met auditie [muziekvideo]

In de uitzending van 23 september 2011 in het programma The Voice of Holland, een soort talentenjacht op de Nederlandse TV, verbaasde de ingeweken Israëliër Guy Barzily jury en publiek. Barzily, 31 jaar oud en geboren in Tel Aviv, bracht hier erg professioneel en zichzelf enkel op piano begeleidend de bekende hit ‘True Colors’ op de planken. Erik Riensema van Groningen Dichtbij zei er dit over: “De Groningse zanger/pianist Guy Barzily heeft vrijdagavond een verpletterende indruk gemaakt in The Voice of Holland. Het publiek en de coaches gingen compleet uit hun dak toen de Groninger True Colors [Billy Joel] van Cindy Lauper zong en speelde.”

The voice of Holland is dé talentenjacht die vanaf 23 september elke vrijdagavond om 20.30 te zien is op RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.

Met dank aan Joods Actueel voor de hint.

Guy Barzily uit Groningen, geboren in Tel Aviv