Canadees minister Jason Kenney over Durban III – het zoveelste antisemitisch dieptepunt [video]

“The Perils of Global Intolerance: The United Nations and Durban II – September 22, 2011”

Door de gebeurtenissen in de Verenigde Naties van de voorbije dagen, is de antisemitische Conferentie van Durban III een beetje op de achtergrond geraakt. Ik heb er na genoeg nergens wat over gelezen. Niet dat we het gemist hebben. De Canadese minister voor Burgerschap, Immigratie en Multiculturalisme Jason Kenney [Conservative Party of Canada] legde het op 22 september j.l. aan het Touro College / Hudson Institute nog eens haarfijn uit waarom we Durban kunnen missen als kiespijn.

Ik stel voor dat we onze voltallige ‘ontslagnemende Belgische regering’ er naar toe sturen om zich bij de Canadese minister bij te scholen. Zoals bekend was de minister van BuZa Steven Vanackere [CD&V] de enige politieke leider afkomstig uit een West-Europees land die Durban III bijwoonde. Het blijft een mysterie wat onze minister op dit antisemitisch dieptepunt kwam zoeken. Euh… misschien kwam hij er gewoon zijn ‘bruine’ vrienden opzoeken? šŸ˜¦