Hoe gaat die fameuze Palestijnse staat er dan wel uitzien?

Nodig eens een eenzame terrorist uit bij u thuis. Een beetje bijpraten en zo...

De fameuze Staat van Palestina

Hoe zou een Arabische staat nummer 23 / moslimstaat nummer 58 er wel uitzien? Kijk maar eens goed.
door Giulio Meotti [bron]

Wereldleiders zijn zo druk doende met te spreken over hoe essentieel het wel is om een “Staat van Palestina” op te richten dat blijkbaar niemand door heeft dat die staat al in de praktijk bestaat namelijk in de Palestijnse Autoriteit. Sinds de Palestijnse Autoriteit werd opgericht in 1994, kregen de contouren van de “Staat van Palestina” voor onze ogen stilaan vorm.

Mahmoud Abbas: 'Geen plaats voor Joden en Christenen in Palestina!'

Dus, hoe gaat deze fameuze “Staat van Palestina” er dan wel uitzien?

Het zal een racistische staat zijn die etnisch wordt gezuiverd van Joden, net zoals enkele vertegenwoordigers van de PLO de voorbije week hebben afgekondigd.

Het zal een staat zijn die een nieuwe Holocaust willen ontketenen zoals Hamas of door een Holocaust-ontkenner zoals Mahmoud Abbas, die in een boek het aantal Joodse slachtoffers minimaliseerde en het bestaan van de gaskamers ontkende die werden gebruikt om de Joden te vermoorden.

Het zal een staat zijn die de gewetensvrijheid van kunstenaars, journalisten en schrijvers zal uitbannen. Een staat die de Christenen van het land zal verdrijven en tezelfdertijd Jezus Christus zal uitroepen als “de eerste fedajien”.

Een staat die Arabische homoseksuelen en prostituees tot ter dood zal stenigen, die nu nog een schuilplaats in Israël vinden. Een staat die Arabische onderdanen zal martelen in gevangenissen en die politieke dissidenten van de daken van openbare gebouwen zal werpen.

Een staat waar de Iraanse geestelijkheid de Khomeinistische ideologie zal prediken. Een staat die de controles en steun van de genocidale Moslim Broederschap zal accepteren in naam van “het Kalifaat van de Dood”, zoals de  islamisten die in 1981 president Anwar Sadat van Egypte vermoordden  om er hun kooien mee te verfraaien.

Een staat waar de sharia – de Islamitische wet – de enige wetgeving zal zijn. Een staat die de doodstraf zal uitspreken over mensen louter omwille van apostasie – het feit dat ze zich bekeerd hebben tot het Christendom. Een staat waar de vrouwen worden verplicht om zich te hullen in hoofddoeken. Een staat waar “eremoord” de vrouwelijke bevolking zal terroriseren.

Een staat die terroristen, menselijke zelfmoordbommenleggers en babymoordenaars, op openbare pleinen, straten en monumenten zal verheerlijken en herdenken.

Een staat die geen democratische verkiezingen zal houden, maar die een combinatie van corruptie, dictatuur, Islamitische theologie en “binladenisme” zal zijn.

Een staat waar terreurgroepen de vingers afsnijden van rokers.

Een staat waar openbare bibliotheken de grootste archieven zullen worden van de wereld voor antisemitische boeken.

Een staat die het drinken van alcoholhoudende dranken in openbare gebouwen zal verbieden. Een staat waar likeurwinkels worden opgeblazen door terreurgroepen.

Een staat waar mannen worden verbannen uit haarkapsalons voor vrouwen.

Een staat waar veiligheidstroepen mensen zullen arresteren voor het uitbrengen van onpopulaire gedachten over het regime, alsmede het straffen van media organisaties en journalisten die over dergelijke verklaringen en meningen zouden berichten.

Een staat waar de verhouding van militieleden/mannen-onder-de-wapens hoger zal liggen dan in het even welk ander land. Een staat waar gelovigen in moskeeën worden neergeschoten door terroristen.

Een staat die een nieuwe categorie van Arabische vluchtelingen zal aanmoedigen, van hen die het geluk hadden om te ontkomen aan de repressieve en moorddadige Palestijnse controle.

Een staat waar ambulances worden tegen gehouden op weg naar hospitalen en de gewonden in koelen bloede met enkele schoten worden afgemaakt. Een staat die een zwaar bewapende eenheid zou zijn van rejectionisten die zich enkel hebben toegelegd om de Westerse verworvenheden, normen en waarden te vernietigen.

Een staat waar jonge koppels niet hand in hand zullen rondwandelen op het Al Manarplein van Ramallah en waar volledig toegeklede officieren hen zullen tegenhouden in de straten en hen om hun huwelijkspapieren vragen.

Een staat die de oorlog zal verklaren aan het Judaïsme, en de Joodse geschiedenis in het Midden-Oosten zullen voorstellen als een onbeduidend, vluchtig  oponthoud van arrogante kolonisten.

Wie zou willen leven in een dergelijke staat? Dus, waarom dribbelt zowat de hele wereld elkaar naar de mond omtrent de creatie van een “Staat van Palestina”?

Is het omdat de Arabische staat nummer 23 en de moslimstaat nummer 58 het perfecte gereedschap zal zijn om de enige Joodse staat in de hele wereld te doen verdampen in de atmosfeer?

9 ¾ kilometers is de afstand tussen de Israëlische stad Afula en de “Staat van Palestina”.  14 ½ kilometers bedraagt de afstand tot Netanja. 17 ¾ km tot de wolkenkrabbers van Tel Aviv. Amper 6 ½ kilometers om de internationale luchthaven van Ben-Goerion te bombarderen. Slechts 1 ¾ km tot de stad Kfar Saba.

Het kleine Palestijnse kalifaat bouwen op de schouders van Israël is de eerste stap om de Joden in de zee te gooien.