Volksverzet Comitées op training in Gaza [in beeld]

Gewoonlijk focust de media van Hamas enkel op trainingen van hun eigen Hamasmilities. Blijkbaar raken ze toch zelf helemaal in vervoering van de trainingskampen van de Volksverzet Comitées. Dus plaatste Hamas op 17 september j.l. de volgende fotosessie van een training van terreurgroep op één haar websites, deze keer op The Palestine Times. Hou wel in het achterhoofd dat westerse linkse aanhangers van Hamas en Co altijd beweren dat Hamas zèlf niet zo gewelddadig [meer] is maar dat het leden zijn van dat andere dozijn terreurgroepen dat Gaza ‘rijk’ is. Hamas en aanhang is dan ook altijd woest dat Israël en het IDF Hamas aansprakelijk houden voor eender welke terreur die vanuit Gaza komt. Nochtans is die beschuldiging meer dan terecht.

Fotosessies zoals deze bewijzen dat Hamas inderdaad alle groepen min of meer controleert, in zoverre natuurlijk dat je krokodillen en andere crimineel addergebroed kunstjes kan leren zoals ‘rechtop staan’, ‘pootje geven’  en meer van dattum. Foto’s zoals deze bewijzen ook dat Gaza nog steeds een broeikas is voor terreurgroepen allerhande, waar ze altijd wel mogelijkheden en faciliteiten vinden om zich te trainen en een de facto verzamelplaats voor alle Jodendoders van de wereld waarmee niet te praten en ook niet te onderhandelen valt. Enkel de taal der wapens begrijpen ze en dat is ook de enige taal waarin Israël met hen beter kan blijven communiceren vóór het dak naar beneden komt.


De milities van de Volksverzet Comitées zijn buitengewoon gevaarlijk. Het zijn extremistische moslimfundamentalisten met in de ene hand de koran en in de andere een machinegeweer en zij houden zich voornamelijk bezig met het afvuren van raketten en/of mortiergranaten op willekeurige burgerdoelwitten in Zuid-Israël. Je zou kunnen denken dat deze criminele bende maar één passie heeft en dat is Joden vermoorden maar dat klopt niet helemaal.

Eerst is er altijd de religie, de Islam, de Koran als hèt Handboek om Joden te vermoorden. Je weet dus ook nooit zeker wanneer ze tussen enkele slachtpartijen door opeens een pauze nemen om te bidden tot Allah, en zijn profeet Mohammed, voor dat islamitisch zootje ongeregeld een ware bron van Jodenhaat, bloed en moord. De foto hieronder is zo’n “pauze”. Bedenk wel dat telkens dat die killers een “pauze” nemen, er anderzijds toch ook één Jood of Joods gezin van massacre wordt gespaard. Dus die religieuze “pauzes” bewijzen toch ook zo hun ‘nut’. 😦