Het circus van de VN treedt weer op deze week ! [video]

Het circus is weer daar!

Donderdag 22 september 2011 begint in New York Durban III, de door de Verenigde Naties anti-Israël conferentie. De organisatoren hebben al wel die vervelende lastpak UN Watch geband van deelname. In het lijstje van landen die de conferentie boycotten is Frankrijk er het laatste bijgekomen. Hieronder de voorlopige lijst, ik heb er ook Polen bij vermeld vermits die enkel een waarnemende delegatie van 3de rang zend. Zoals reeds gemeld zal Nederland Durban III boycotten maar niét het anti-Israëlische België, dat slaafs in het gareel blijft lopen:

Israël
Verenigde Staten
Frankrijk
Nieuw-Zeeland
Verenigd Koninkrijk
Oostenrijk
Australië
Bulgarije
Tsjechische Republiek
Duitsland
Italië
Nederland
Canada
Polen


Komt erbij Palestina!
Welkom bij de Verenigde Naties
Jij past perfect bij ons!