Australisch senator: ‘Boycot-Israël beweging is niet pro-Palestijns maar anti-Israëlisch en anti-Joods’ [video]

De Australische senator Mitch Fifield, lid van de Liberal Party of Australia en leider van de oppositie in de Australische Senaat, haalde op dinsdag 13 september 2011 in een toespraak in de Senaat, flink uit naar de wereldwijde boycot-Israël organisatie BDS. Als er één lobby ècht bestaat dan is het wel de Anti-Israël Lobby. “De BDS beweging is niet eens pro-Palestijns maar puur anti-Israëlisch en anti-Joods,” sprak de senator. Een opmerkelijk pleidooi voor het bestaansrecht en de veiligheid van de Joodse staat Israël. Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

Over de antisemitische BDS-beweging

Zie ook hier op deze blog omtrent het BDS netwerk: de anti-Israël boycotbeweging blootgelegd, omtrent haar oprichters, de niet-gouvermentele organisaties [NGO’s] en de tactieken die samen de wereldwijde antisemitische organisatie vormen van Boycott, Desinvestering en Sancties [Boycott, divestment and sanctions / BDS] ) beweging jegens Israël en jegens het Joodse volk. Volledig visueel in beeld gebracht door NGO Monitor op haar website:  http://www.ngo-monitor.org/bds. Lees er verder alles over op deze blog in meer dan 50 artikelen in de rubriek “Boycot Israël

Hieronder een video van Stand With Us [Education Is the Road to Peace] die het werkelijke doel verklaart van de internationale boycot Israël beweging [BDS / Boycott Divestment Sanction Israel] en dat is helemaal geen vrede stichten tussen Joden en Palestijnen, integendeel… Het is niets meer of minder dan een zoveelste instrument om de Joodse staat van Israël te vernietigen en de impliciete afkondiging van de genocide op het Joodse volk van Israël.