Alleen tegen de wereld! Steun Israël door erover te vertellen en te schrijven [video]

Write On for Israel – San Francisco

Een hasbara videoclip van het Blue Starproject:

Elk jaar krijgen bijna 80.000 Joodse afgestudeerden aan het middelbare schoolonderwijs, vanaf hun entree aan het college van San Francisco in de VS, totaal onvoorbereid te maken met potentiële goed gefinancierde en georganiseerde anti-Israël propaganda door collega’s en door de faculteit [-smedewerkers]. Ons doel is om dat te veranderen. Steun onze inspanningen om de volgende generatie van advocaten voor Israël en toekomstige leiders te trainen.

Het Blue Star Project: http://www.bluestarpr.com/

Hoezo Apartheid? In het Midden-Oosten? Jazeker! Maar in Israël? Onzin. U heeft ze niet allemaal op een rijtje!

Een gedachte over “Alleen tegen de wereld! Steun Israël door erover te vertellen en te schrijven [video]

  1. Mensen die de waarheid WILLEN zien, die zullen hem ook zien, degene die dat niet willen blijven gewoon blind & doof voor elk bewijs en/of argument. Dan is er nog de (grootste) groep van ‘meewaaiers, die het allemaal geen bal kan schelen, maar die een (totaal ongefundeerde) mening verkondigen om er vooral ‘bij te horen of omdat het ‘cool is.

    Like

Reacties zijn gesloten.