Israëlisch-Palestijns conflict: de waarheid omtrent het vredesproces [video]

Israel Palestinian Conflict: The Truth About the Peace Process

Israel’s viceminister voor Buitenlandse Zaken Danny Ayalon (° Tel Aviv, 1955) legt op een eenvoudige en geanimeerde wijze de historische feiten uit met betrekking tot het Israëlisch-Palestijnse conflict. In deze video legt hij de oorzaken uit waarom het vredesproces tot op heden geen succes is geweest omwille van tientallen jaren van Palestijnse en Arabische onbuigzaamheid en de belangrijkste reden voor het conflict is niét de aanwezigheid van Israël in Judea & Samaria [op de Westelijke Jordaanoever], maar opeenvolgende Palestijnse leiders die zich blijven verzetten tegen Joodse soevereiniteit.

Minister Danny Ayalon

Ayalon zetelt sinds februari 2009 in het kabinet van premier Netanjahoe en werd in april 2009 verkozen als viceminister voor defensie. Hij zetelt in de Knesset voor de nationalistische conservatieve partij van Avigdor Lieberman “Israël is Ons Huis” [Yisrael Beitenu] die 15 afgevaardigden telt in het Israëlisch parlement.

Danny Ayalon scoorde eerder hoge ogen met de videoclip “De Waarheid omtrent de Westbank” [klik] die tot op heden maar liefst 379.741 maal werd aangeklikt.

Volg de minister ook op de sociale media: