11 gedachtes over “Op 9/11 toen duizenden Amerikanen stierven feestten de Palestijnen [in beeld]

 1. ik herinner me dit nog goed feestende palestijnen uitzinnig van vreugde en dan een dag later waarschijnlijk onder invloed van hun “persverantwoordelijke” gingen ze bloed doneren voor de slachtoffers van 911.hypocrisie ten top.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ook bij de Spaanse, Bali en andere aanslagen kon hun geluk niet op. Uitzinnig van vreugde waren ze. Toch, blijven het de ‘lievelingen van de wereld,……. en waarom?
  Omdat hun beider fanatieke irationele Jodenhaat goed samengaan!

  Geliked door 1 persoon

 3. De Geldkraan dicht naar deze lui, onmiddellijk.
  Ze hebben de pest aan alles wat westers is behalve als er dollars of euro’s hun kant op komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hoeveel westerlingen huilden om Bopal en herdachten, hoeveel maken zich hard voor de bevolking van Noord Korea of de Tibetanen. Hoeveel doen echt wat voor Afrika? Wie trekt zich het lot aan van de wezen inBrazilie? Bovenstaande beelden zijn niet prettig en zeker niet menselijk ,maar het westen zelf heeft ook boter op zijn hoofd

  Like

 5. Deze beelden zijn van toen de nederzettingen in de Gazastrook werden ontruimd en de Palestijnen stukje grond terug kregen. Deze beelden zijn helemaal niet van vreugde wat er was gebeurd op 9-11. Jullie worden gek gemaakt door de media die jullie alle kanten op kan sturen die ze maar willen omdat jullie toch alles geloven wat er op het journaal komt.

  Ik zou even erbij stil staan en hersens gebruiken en vragen is dit wel waar? Sorry met alle respect maar ik vind dit zo dom dat jullie hier intrappen Palestina en Israël hebben andere problemen, die gaan echt niet blij lopen doen als er ergens in de wereld een gebouw neerstort alsof hun dat kan interesseren.

  Like

  1. Aha, dus op het moment dat Amerika wordt aangevallen bedenken de Amerikaanse media in een keer: goh, laten we wat beelden verdraaien van feestende Palestijnen. Er staat toch echt duidelijk 11 september onder.

   Geliked door 1 persoon

 6. Freedom, je bent een leugenaar, zij dansten wel en ik heb niet alleen beelden vanuit het midden oosten gezien, maar de NOS liet zelfs beelden zien van dansende Moslims in asielzoekerscentrums in Nederland omdat de Twintowers aangevallen waren.
  En van de weinige keren dat de NOS geschokt was door dansende Moslims die feestvierden om de aanval van 9/11 en de doden die waren gevallen.

  De media maakt ons inderdaad gek, maar niet door wat jij zegt, maar door hun halve waarheden en suggestieve berichtgeving.

  Geliked door 1 persoon

 7. Het is een feit en blijft een feit dat er door de Moslims feest gevierd werd, als je dat ontkend, ondanks dat deze feiten helder en duidelijk zijn, ben je iemand die de waarheid ontkent en dus liegt, en iemand die liegt is een leugenaar. En dat is waarvan ik zeg dat jouw verhaal niet klopt.

  Voor de rest van jou verhaal: ik hou niet zo van complottheorieën en dit is er 1 van. Complottheorieën worden ontwikkeld om bepaalde ideeën te ondersteunen. Dit is pseudowetenschappelijk, een zweem van wijsheid en holle praatjes bijvoorbeeld: de steunberen en pilaren hoeven niet te smelten, wanneer zij roodgloeiend zijn en met een paar verdiepingen er bovenop verbuigt het een en ander en zakt de boel in als een kaartenhuis. Geef mij maar een gewoon wetenschappelijke verklaring en die is er ook.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.