Natuurlijk willen de Palestijnse Arabieren een staat! En zijn naam zal zijn… [video]


Sure Palestinian Arabs want a state! And its name is…. (video)

Palestijnen en Pal-Arabieren willen geen eigen staat en ook geen staat naast Israël. Zij willen Israël zèlf grijpen, en dat bij voorkeur zonder Joden. Dat zijn geen verzinsels. In deze video worden een hele reeks logo’s van Palestijnse groepen, partijen formaties en federaties getoond. Allen hebben zij een kaart van Palestina in hun logo verwerkt. Eén ‘klein’ detail ontbreekt: Israël komt daar nergens op voor. Zouden ze dat vergeten zijn? Nee hoor, die logo’s die bestaan al jaren. Elke Palestijn en elke Arabier kan ze zo thuisbrengen en weten wat ze betekenen: “From the River to the Sea, Palestine will be free“. Wat zouden ze daar in de Verenigde Naties over denken? Met dank aan Elder of Ziyon voor de clip.