Turkije bevriest relaties met Israël na VN rapport, het paard van Sinterklaas schopt terug [video]

Naar aanleiding van de conclusies in het Palmer Rapport van de Verenigde Naties, heeft Turkije alle Israëlische diplomaten boven de rang van 2de Secretaris het bevel gegeven om het land te verlaten. Ook werd de militaire samenwerking tussen Israël en Turkije volledig opgeschort. Bekijk hier de persmededeling van Ahmet Davutoglu, de Turkse minister voor Buitenlandse Zaken. De Turkse premier Erdogan voelt zich danig in het kruis gegrepen door het rapport en dat heeft zo zijn redenen….

De hoef van het paard op de juiste spot

In de bovenstaande videoclip geïllustreerd met het plaatje hier net boven is te zien hoe de Turkse premier Recep Tayyip Erdoğan van een paard wordt geworpen en een flinke schop achterna krijgt in zijn.. testikels. AUW! Het filmpje is een megahit op het internet en werd intussen al 255.202 bekeken.  De voorbije dagen scoort het filmpje weer bijzonder hoog nu Erdogan deze week een ferme natrap kreeg van de VN. En ja, precies weer op dezelfde plek als in het YouTube filmpje.

De commentaar is niet toevallig in het Hebreeuws; de Israëliërs kunnen van die beelden van deze Turkse looser maar niet genoeg krijgen.

Met dank aan Vlad Tepes voor de hint.