Terreuraanslag bewijst dat ‘vredesproces’ niks te maken heeft met vrede

Eén van de bekendste foto’s van de Gazaanse terreur jegens Israël is dit plaatje, waarop enkele militanten te zien zijn, die zich klaarmaken om een Qassamraket willekeurig af te vuren richting burgers van Israël. Toevallig zijn dit ook enkele militanten van de Saladin Brigades die de aanslagen nabij Eilat van gisteren hebben uitgevoerd, waarbij 8 doden vielen en een 30-tal gewonden.

Wat denkt u? Als er al ooit vrede komt tussen Pal-Arabieren en Israël, dat deze terroristen, of die van Hamas of van de Palestijnse Islamitische Jihad dan de strijdbijl begraven en vrede sluiten met het Joodse volk van Israël? Nee, natuurlijk niet. Die blijven doorvechten tot de laatste Jihadist gestorven is. Correctie: tot de laatste islamistische terrorist werd geliquideerd door het IDF. Alleen dan zullen zij het opgeven, als ze allemaal in hun graf liggen. Opgelet! Dat komt niet van mij maar dat staat zo letterlijk te lezen op hun website en diverse PalArabische discussieforums “Fight till we die“.

Terrorism is proof that the “peace process” has nothing to do with peace

(Brabosh: “Een paar vraagjes aan alle linkse kwezels die denken dat een vredesakkoord met Palestijnse terroristen mogelijk is; of zij denken dat het mogelijk is om krokodillen en vampiers te laten overleven op een menu van sla, komkommer en tomaat; en ook of het misschien toch niet beter is om maar meteen alle linkse kwezels levend te voederen aan de krokodillen van Hamas?”)

door Elder of Ziyon [bron]

Laat ons eens veronderstellen dat Israël en de PLO hadden ingestemd met het vastleggen van de grenzen van de Palstijns Arabische staat helemaal terug naar 2008 [cfr. het vredesvoorstel van oud-premier Ehud Olmert].

Zou de terreuraanslag van gisteren dan nog hebben plaatsgevonden?

Het antwoord kan gevonden worden door dat te bekijken vanaf de plaats waar de aanslag gebeurde – met name binnen de internationaal erkende grenzen van Israël [zie plaatje rechts met kaart van aanslag]

Niet in Gaza. Niet in het gebied dat de PLO officieel opeist waar zij hun staat willen oprichten.

In feite had de aanslag niet eens plaats in een gebied dat “Palestina” werd genoemd vóór het tijdperk van het Britse Mandaat.

Mensen zijn zo gewoon geraakt aan de uitdrukking “vredesproces“ totdat zij zo murw zijn gemaakt dat ze bereid zijn om zelfs de grootste van alle leugens te geloven: met name als Israël maar meer grondgebied zou opofferen, dat er dan vrede zou komen. Een vredesakkoord waarvan wijd en zijd wordt verondersteld dat er dan geen eisen aan Israël worden gesteld en dat de kans reëel is dat beide naties zij aan zij in harmonie naast elkaar leven.

De aanval van gisteren [op de autoweg van Beersheba naar Eilat] – toen een anti-tank raket werd afgevuurd op een gezin in een gewone auto, waarbij twee kinderen werden gedood – heeft helemaal niks te maken met “Palestina”. Het volledige opzet van de aanslag is om [zoveel mogelijk] Joden te doden die genieten van hun eigen nationale zelfbeschikking in het Midden-Oosten. Zolang de Joden in vrijheid in het gebied leven, zullen zij worden aangevallen. Het geweld zal eenvoudigweg nooit ophouden.

Hamas en de Islamitische Jihad en de Volksverzet Comitées [Saladin Brigades] zullen niet verdwijnen nadat een vredesovereenkomst wordt ondertekend. Zij zullen Israëliërs blijven aanvallen, net zoals de fedajien de Joden aanvielen lang vóóraleer er sprake was van “bezetting”. Zij zullen nieuwe eisen blijven stellen net zoals Hezbollah dat deed aan de Libanese grens met Israël sinds het IDF zich terugtrok achter de door de Verenigde Naties getrokken “lijnen”.

De pseudo-intellectuelen [en andere linkse kwezels] zullen altijd wel andere manieren blijven vinden om de terreur te verrechtvaardigen en Israël te beschuldigen van de laakbare daden van de terroristen. Zij zullen het feit niet kunnen accepteren dat de capitulatie van Israël niet enkel de terreur nooit zal doen ophouden maar integendeel waarschijnlijk nog zal doen toenemen. De terroristen vuurden raketten af vanuit Gaza amper enkele uren nadat de laatste Israëlische soldaten zich hadden teruggetrokken uit de Gaza – en het heeft nooit opgehouden, zelfs niet vóór de “belegering”.

Het zijn niet de Israëlische acties die de vrede in de weg staan. Het zijn de Palestijnse Arabische acties die vrede onmogelijk maken – door zowel hun terreur als door hun wijdverspreide steun aan de terreur, in de media en in de straten.

3 gedachtes over “Terreuraanslag bewijst dat ‘vredesproces’ niks te maken heeft met vrede

 1. Weer het zoveelste bewijs , dat je ze kan vertrouwen, die lieve palestijnen.
  Hoop dat Israël effectieve actie’s uitvoert in de gazastrook.
  Hoor weinig protesten uit Belgié en Nederland, had eens andersom moeten zijn.
  Had minimaal reacties mogen verwachten van onze beiede ministeries van BZ.

  Like

 2. Satanisten willen geen vrede , zij willen vernietiging van alles dat ook maar enigzins een zweem van de ware God om zich heeft!
  Als je God niet kan aanvallen , wie val je dan aan , zijn mensen toch!
  Zowel zij uit het geloof als zij door het geloof!

  Like

 3. Dit artikel geeft precies de kern van het probleem weer. Er zal nooit vrede komen omdat de Islam dat niet toestaat. Israël en het Joodse Volk wacht nog een grote benauwdheid, maar zal gered worden door de God van Israël. Die God heeft het Joodse Volk geholpen in alle voorgaande oorlogen en zal dat opnieuw doen. Hij zal Zijn belofte aan het Joodse Volk nakomen en de kwade machten die Israël en de wereld zullen gaan benauwen uiteindelijk verslaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.